Artikel top billede

Leasing-bagmænd i ny konkurs

To tidligere Konica-sælgeres forsøg på at starte en egen kopiforhandler er kuldsejlet.

(Korrigeret: Rettelse i artiklens 3. afsnit)
Skifteretten i Kolding erklærede tidligere i denne måned den kun to år gamle Vejle-forhandler Totalkopi konkurs.

Totalkopi blev i sin tid startet af Lars Bo Midtgaard og Claus Andersen, som tidligere stod bag den krakkede Konica Minolta-forhandler, AM IT Partner, som i sin tid blev lukket ned efter afsløringen af et omfattende leasing-cirkus. De blev i den forbindelse politianmeldt og sigtet for bedrageri. Samtidig blev de to sagsøgt af Konica Minolta for et beløb på 1,6 millioner kroner.

På papiret har Totalkopi frem til marts i år været styret af en Birthe Marie Knudsen, som derefter blev afløst af Inge Buhl Pedersen. Selskabet har i sin levetid kun nået at aflevere et enkelt regnskab, som viste et underskud før skat på godt en halv million kroner.

Totalkopis hjemmeside er stadig oppe og køre, men på selskabets telefonsvarer fortælles det, at man er på sommerferie.

Hjemmesiden fortæller desuden om et samarbejde med blandt andet Samsung. Hos Samsung afviser salgschef Henrik Lehd dog, at man skulle have et samarbejde med firmaet.

Som kurator i konkursboet er udpeget advokat Søren Vangsgaard fra advokatfirmaet Szocska. Han er dog meget sparsom med oplysninger, men han bekræfter dog, at det er et kreditorkrav, som har udløst konkursen i Totalkopi. Kurator vil heller ikke fortælle, hvor store de samlede krav mod konkursboet er.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Totalkopis tidligere ledelse.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.