Artikel top billede

Exit: CBC-veteran forlader fællesskabet

Bornholmsk overtagelse af CBC-forhandler betyder at CBC-kæden mister et af sine ældste medlemmer.

I maj var Lolland-Falster og Bornholm skueplads for en opsigtsvækkende kanalbyttehandel.  Den bornholmske it-forhandler JF-data overtog nemlig hæderkronede Kuszon Zolutions it-forretning på Lolland-Falster, samtidig med at JF-Datas møbelforretning på Bornholm gik den modsatte vej til Kuszon Zolutions.

Den manøvre efterlod et stort spørgsmålstegn ved CBC-kæde-medlemsskabet. Kuszon har siden CBC-kædens stiftelse være bolværket på sydhavsøerne. Men det er slut nu.

JF-Data har nemlig ifølge direktør Lars Falk valgt ikke at blive i CBC-kæden.

"Vi vurderede, at det ikke lå til den profil, vi har. Vi er en ren B2B-virksomhed. Ikke fordi vi ikke synes CBC er smart og godt, men jeg synes det dufter lidt for meget af privatsalg," fortæller Lars Falk.

Han fik ellers tilbuddet, da han overtog it-forretningen fra Kuszon Zolutions. Et tilbud han overvejede, men alligevel besluttede at sige nej til. Det andre prioriteter, der ligger Lars Falk på sinde nu.

"Det er klart at har vi en virksomhed på Bornholm og en virksomhed på Lolland-Falster. Nu skal vi gerne have opbygget noget synergi op mellem de virksomheder, så vi vidensmæssigt kan få løftet os. Vi har nogle dygtige medarbejdere. Derfor gælder det om at bruge deres viden rigtigt, så vi kan hjælpe vores kunder. Vi skal have vist niveau for at folk vil bruge os," siger Lars Falk.

Kuszon Zolutions, der tidligere hed Brdr. Kuszon har været CBC-kædens ansigt på Lolland-Falster siden kæden blev etableret helt tilbage i 1993.

Lars Falk har flyttet it-forretningen over i selskabet JF IT-Zolutions.  Han fortæller, at Zolutions-navnet er bibeholdt for at kunderne, der stadig taler med de samme konsulenter som tidligere, skal føle, at de fortsætter i samme trygge rammer.

"Vi er klar over, at Kuszon er et kendt navn på Lolland-Falster. Derfor har vi valgt at bibeholde en del af navnet. Det er de samme folk. Men nu har de en anden t-shirt på," konstaterer Lars Falk.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere