Artikel top billede

ServiceGruppen henter direktør hjem igen

ServiceGruppen henter tidligere medarbejder tilbage - nu som divisionsdirektør.

I næste måned tiltræder Kenneth Sverker Nilsson som divisionsdirektør hos ServiceGruppen på området IT Service og Support.

Kenneth kommer fra en stilling som Nordic Service Operation Manager hos Wincor Nixdorf. Kenneth har tidligere været ansat i en lang årrække hos ServiceGruppen - hovedsageligt med ansvar for it vedligehold. Han har med de seneste års fokus på point-of-sale (løsninger til detailhandlen) opbygget en kompetence, som matcher ét af ServiceGruppens fokusområder, et komplet service- og supportkoncept for detailhandlen.

"Kenneths styrke ligger i at forudsige og tilpasse koncepter og organisation til de ændrede behov og vilkår, der løbende opstår hos kunder og samarbejdspartnere. Han skal med sin erfaring og sit netværk i it-branchen bidrage til at sikre ServiceGruppens IT Service og Support division en førende position på det danske marked indenfor fem år," udtaler Preben Duus Jørgensen, administrerende direktør, ServiceGruppen.

Fra fejedreng til direktør

Kenneth Sverker Nilsson karriere har formet sig efter den klassiske model, hvor han begyndte som feje- og lagerdreng hos ServiceGruppen tilbage i 1986 og endte som nordisk direktør i virksomheden. En stilling han sagde op fra i 2008. Nu vender han tilbage. og ringen er igen sluttet.

ServiceGruppen oplever, at flere og flere virksomheder outsourcer deres interne brugersupport. Den vækst, mener ledelsen, hænger fint sammen med "de klassiske kompetencer indenfor IT Service og Vedligeholdelse".

"Jeg mener, at det kræver særlige egenskaber, at kunne fuldføre ServiceGruppens strategi, og med Kenneth om bord igen, har vi de rette koncept- og kompetencemæssige evner til at levere varen," lyder det fra Preben Duus Jørgensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.