Artikel top billede

NEC henter dansker til europæisk toppost

Den mangeårige Epson-profil Karsten Winther har skiftet jobbet som Norden-chef ud med en europæisk topstilling hos NEC.

Arbejdsgiveren er stadig japansk, men navnet er skiftet ud. Efter i mange år at have arbejdet for Epson i Danmark skal Karsten Winther nu til at arbejde med udgangspunkt i München. Han er i dag startet som salgsdirektør for EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) i NEC Display Solutions, der har hovedkvarter i Sydtysklands hovedstad.

Karsten Winther er hentet fra en stilling som chef for Epson i Norden og Benelux. En stilling Karsten Winther har haft siden 2010.

Det er hos Epson, at en stor del af Karsten Winthers karriere har udspillet sig. Han kom til printerproducenten i 2000 og har siden haft forskellige jobs i selskabet. I 2008 blev han dansk landechef for Epson, og i 2010 fik han så det regionale ansvar for Benelux og Norden.

Nu flytter Karsten Winther til München, hvor han skal være en del af NEC Displays Solutions europæiske ledelsesgruppe med titlen Vice President Sales for EMEA.

Et af Karsten Winthers nye ansvarsområder bliver NEC Display Solutions partnerkanal.

"Karsten bliver en god ressource for os i Norden, som kan bidrage med en yderligere udvikling af vores allerede veletablerede og succesfulde partnernetværk," udtaler Henrik Breda, nordisk salgs- og markedsføringschef hos NEC Display Solutions, i forbindelse med Karsten Winthers jobskifte.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere