Artikel top billede

Foto: Robert Hendel

Forhandler i offensiv: It-ambulancen rykker ud

Forhandler har en it-ambulance med på erhvervsskole i håb om at rekruttere nyt blod til salgskanalen.

Med it-ambulancen forsøger iværksættervirksomheden It-afdelingen at skabe positiv opmærksomhed omkring it-branchen.

It-ambulancen holdt for nylig foran erhvervsskolen Niels Brock i det indre København, hvor It-afdelingen tegnede og fortalte om it-branchen for knap 60 voksne studerende. 

"Vi vil gerne ud og fortælle, hvordan det er i it-branchen, men det er svært at rekruttere og vanskeligt at finde de rigtige medarbejdere. Men det er ved være på tide. Der er mange gamle i branchen på vej ud," forklarer Klaus Rathmann, salgsdirektør i It-afdelingen.

It er andet end teknik

Den nordsjællandske forhandler var primært taget ind på Niels Brock for at fortælle voksne handelsstuderende om mulighederne inden for it. Mange af de studerende vidste for eksempel ikke, at der også er jobmuligheder inden for it-branchen, hvor der ikke kræves teknisk snilde.

"Jeg har talt med et par stykker efter foredraget, og der var generelt positiv respons. De lyttede opmærksomt, så jeg forventer, at vi får nogle ansøgninger," fortæller salgsdirektøren.

De fremmødte studerende nøjedes dog ikke med at blive klogere på it, og hvad It-afdelingen laver og har af muligheder.

Administrerende direktør og indehaver af It-afdelingen, Dennis Nørgaard Hansen, forklarede nemlig også om mulighederne for at starte egen virksomhed.

"Der er så meget hype om iværksætteri, og det er vi et godt eksempel på," siger Klaus Rathmann og henviser til, at It-afdelingen blev startet af Dennis Nørgaard Hansen.

It-afdelingens ejer og direktør foran de studerende fra Niels Brock (Foto: Robert Hendel)

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere