Artikel top billede

Tech Data henter tidligere Actebis-direktør

Tidligere koncern-direktør for Actebis skal lede Tech Datas europæiske distribtionsforretning.

Néstor Cano, Tech Datas stærke mand i Europa, har hentet en anden distributionsveteran ind i den europæiske ledelse for Tech Data.

Det er den tidligere koncernchef for Actebis, Michael Urban, der nu med titel af Senior Vice President Broadline & Processes Europe, skal stå i spidsen for Tech Datas europæiske broadline-distributionsforretning.

"Jeg glæder mig over, at sådan en som Michael med hans professionelisme og dybe branchekendskab, nu er blevet en del af vores hold. Med hans bevislige evne til at levere højkvalitetsresultater under hurtigt skiftende forhold og hans dynamiske, analytiske og kreative lederstil, er jeg sikker på, at han vil yde et stort bidrag til Tech Datas vækst og udvikling fremover," udtaler Néstor Cano i forbindelse med udnævnelsen af Michael Urban.

Micahel Urban, der i 2002 forlod stillingen som koncerndirektør for Actebis, har gennem de seneste par år haft en karriere som iværksætter og virksomhedsrådgiver. Blandt andet har han søsat en Onlinebutik og en leverandør af VoIP-løsninger.

Selv ser Michael Urban frem til at spille en rolle i de forandringsvinde, der blæser over teknologidistribution lige nu. Her ser han Tech Data som en af de ledende spillere i forandringen på grund selskabets strategiske tilgang til markedet..

"Det giver os en god platform, som vi kan bruge til at skabe endnu større succes i fremtiden," udtaler han.

Michael Urban er tiltrådt sin nye stilling.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere