Artikel top billede

Ransagning: Seks sigtet efter 3F-hack

Politiets har rejst sigtelser mod en stribe personer efter ransagninger flere steder i landet.

En række personer er blevet sigtet for deltagelse i sommerens DDOS-angreb mod fagforbundet 3Fs hjemmeside.

Sigtelserne kommer efter at politiets sent mandag aften slog til mod flere adresser i Jylland og på Sjælland. Det oplyser kriminalkommissær Lars Borg fra Københavns Politi til CRNs søstermedie, Computerworld.

"Klokken 23:15 den 4. september er der foretaget ransagninger ved en række personer. Vi fortsætter stadig efterforskningen," siger Lars Borg.

Hackerangrebet udsprang angiveligt af den meget omtalte faglige blokade mod restauranten Vejlegården.

Efterfølgende har personer, der efter udsagn repræsenterer hacker-gruppen Anonymous taget afstand fra angrebet, som de anser for at være en form for personlig vendetta, som strider mod Anonymous principper.

Samtidig er en velkendt kanal-konsulent blevet hængt ud for at være hjernen ag 3F-angrebet. Det er dog uvist om den pågældende er balndt de sigtede.

Politiet vil senere i dag afholde et pressemøde, hvor de vil præsentere yderligere detaljer.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere