Artikel top billede

Den ny direktør Hansjörg Egger er en erfaren herre, der har været med siden 80'erne.

Pludselig udskiftning af topchef hos stor softwareforhandler

Markant og ikke altid populær direktør forlader pludseligt den østrigsk kontrollerede forhandler

Koncernchef Klaus Elsbacher er fortid hos Comparex, der tidligere var kendt under navnet PC-Ware. Han har forladt selskabet med øjeblikkelig virkning. Ny direktør er den hidtidige nummer to i selskabet Hansjörg Egger.

Hansjörg Egger har været COO hos Comparex siden 2009. Han har været en del af PC-Ware/Comparex siden 2005, hvor det it-selskab han selv stiftede i 1982, Datacontact, blev opkøbt af PC-Ware.

Skiftet sker efter at Klaus Elsbacher har gennemført en større rekonstruktions- og ekspansionsplan hos Comparex. Han er kendt som en hård nyser og har ikke været lige populær hos alle.

i 2010 trak Elsbacher overskrifter, da han fyrede en medarbejder, der ville lave et samarbejdsudvalg hos forhandleren.

Meget af virakken bunder i at PC-Ware - som selskabet hed dengang - blev købt af den østrigske Raiffeisen IT-koncern. Det betød ændringer i ledelsen, hvor blandt andet grundlæggeren af selskabet, Knut Löschke, måtte forlade firmaet.

Comparex kom i sin tid ind på det danske marked ved at købe Ravenholm IT.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere