Artikel top billede

Liveblogging af iPhone 5 launch

Klokken 19 liveblogger ComON, når Apples iPhone 5 bliver præsenteret

ComON følger med fra sidelinjen, når Apple i aften løfter sløret for, hvad forbrugerne kan forvente sig af Apples nye smartphone. Klokken 19 kan du via vores liveblog i bunden af artiklen holde dig opdateret på aftenens præsentation.

Traditionen tro har rygtestrømmen været stor, og det skorter ikke på mere eller mindre sandsynlige rygter. Nyt design, større skærm og 4G-netværk er bare nogle af de vedholdende rygter, der har floreret på internettet. Læs alt om det her.

Når Apple-direktøren Tim Cook og hans håndlangere i aften toner frem på scenen i San Francisco, vil alle gætterierne blive af- eller bekræftet.

Hold dig opdateret nedenfor fra klokken 19.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere