Artikel top billede

Nu vil EMC straffe direkte salg

Direkte salg til kunder uden for en begrænset liste skal fremover straffes, mens salget gennem forhandlere skal styrkes, lover EMC-direktør.

EMC har en ambition om kun at sælge direkte til 150 bestemte kunder, mens alt andet salg skal ske gennem kanalen.

For at nå det mål vil storageproducenten begynde at straffe sine egne medarbejdere, hvis de sælger direkte til kunder uden for listen. På EMC Forum i London i går fortalte selskabet, at målet er at nå ned på de 150 direkte kunder inden årets udgang, og at der er sat forskellige initiativer i værk for at sikre, at salget i højere grad går gennem kanalen. Det skriver MicroScope.

En af metoderne, der skal holde salget indirekte er at straffe de medarbejdere, som sælger til kunder uden for listen med de 150 direkte kunder. Dels skal det direkte salgs team ikke have betaling for salg til "ulovlige kunder", dels skal det være vanskeligere for dem at fortælle om priserne.

Danmark er ifølge den danske direktør et af de lande, der er længst fremme med omlægningen væk fra direkte salg.

Det bliver 50 procent i år

James Petter, der er administrerende direktør for EMC i Storbritannien og Irland, sagde ifølge MicroScope i går til en forsamling af forhandlere:

"Vi sagde, at der ville være direkte salg til 150 kunder, og at alt andet ville være gennem forhandlere. Vi er der næsten og når ned på 150 direkte kunder, inden året er omme."

Han tilføjede, at det er hans opfattelse, at hvis ikke der sættes forhindringer op, så fortsætter folk bare med at gøre, som de plejer. Derefter takkede han EMC's kanalpartnere ogfortalte, at i 2010 stod EMC's 100 største direkte kunder for 72 procent af omsætningen, og at det tal var nede på 55 procent sidste år og falder til 50 procent i år.

Endelig opfordrer EMC også sine direkte salgsteams til at dyrke partnerskaber med kanalen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere