Artikel top billede

Nu vil EMC straffe direkte salg

Direkte salg til kunder uden for en begrænset liste skal fremover straffes, mens salget gennem forhandlere skal styrkes, lover EMC-direktør.

EMC har en ambition om kun at sælge direkte til 150 bestemte kunder, mens alt andet salg skal ske gennem kanalen.

For at nå det mål vil storageproducenten begynde at straffe sine egne medarbejdere, hvis de sælger direkte til kunder uden for listen. På EMC Forum i London i går fortalte selskabet, at målet er at nå ned på de 150 direkte kunder inden årets udgang, og at der er sat forskellige initiativer i værk for at sikre, at salget i højere grad går gennem kanalen. Det skriver MicroScope.

En af metoderne, der skal holde salget indirekte er at straffe de medarbejdere, som sælger til kunder uden for listen med de 150 direkte kunder. Dels skal det direkte salgs team ikke have betaling for salg til "ulovlige kunder", dels skal det være vanskeligere for dem at fortælle om priserne.

Danmark er ifølge den danske direktør et af de lande, der er længst fremme med omlægningen væk fra direkte salg.

Det bliver 50 procent i år

James Petter, der er administrerende direktør for EMC i Storbritannien og Irland, sagde ifølge MicroScope i går til en forsamling af forhandlere:

"Vi sagde, at der ville være direkte salg til 150 kunder, og at alt andet ville være gennem forhandlere. Vi er der næsten og når ned på 150 direkte kunder, inden året er omme."

Han tilføjede, at det er hans opfattelse, at hvis ikke der sættes forhindringer op, så fortsætter folk bare med at gøre, som de plejer. Derefter takkede han EMC's kanalpartnere ogfortalte, at i 2010 stod EMC's 100 største direkte kunder for 72 procent af omsætningen, og at det tal var nede på 55 procent sidste år og falder til 50 procent i år.

Endelig opfordrer EMC også sine direkte salgsteams til at dyrke partnerskaber med kanalen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere