BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Køge-forhandler tredobler resultatet

CSIdata har succes med sine hostede løsninger. De går lige i bundlinjen, hvor resultatet før skat er øget med tæt på en faktor tre.

Forhandleren CSIdata i Køge er godt tilfreds med årets resultat, der er steget fra knap 200.000 kroner til godt en halv million kroner. vi skrev tidligere på året, at CSI var en af de forhandlere, som i stigende grad fravælger distributørerne for i stedet at købe produkter hos onlineforhandlere.

Men ifølge indehaver af CSIdata Christian Skotte Iversen, så har den måde at købe ind på ikke haft nogen afgørende betydning for det gode resultat.

"Især salg og vedligehold af hostede løsninger og ikke mindst et stigende salg af komplette hostede løsninger," lyder det.

Med komplette mener han, at hvor man normalt laver begrænsede løsninger som måske en mail- eller back-up-løsning, så satser CSIdata på totale løsninger i skyen. Hvor der hos kunden bliver der stillet en firewall og en stribe tynde, dumme klienter op, som så hostes fra CSIdata.

"Brugerne kobler sig op til os via nettet og får så et skrivebord med samtlige de applikationer, de skal bruge. Applikationerne bliver tilrettet de forskellige brugere med den opsætning de kører med," siger Christian Skotte.

Guld ud i skyen

Den slags løsninger er ikke nye, men bliver mere og mere populære i takt med, at kunderne føler sig mere trygge ved at lægge deres "guld" ud i skyen.

"Hvor mange tidligere var nervøse for at lægge vigtige sager ude i byen og tænkte "det skal vi da have hos os selv", så er de fleste blevet mere trygge ved at have den slags ude i byen," siger Christian Skotte

Når det gælder konkurrenterne, så er det i princippet "hele Danmark", siger Christian Skotte.

"Men på det hostede niveau har vi faktisk ikke lokal konkurrence, der er ikke en anden lokal mand i byen, der gør nøjagtigt det samme som mig."

Selv om kunderne bliver mere trygge ved at lægge ting og sager ud i skyen, så føles det stadig en smule sikrere, når det sker gennem en lokal leverandør, som man kender frem for en mere eller mindre ukendt web-leverandør.

"Det er klart en fordel, at kunderne kender os. Vi udvider også mere lokalt og ikke med kunder rundt i hele landet," siger Christian Skotte.

Måske anderledes præferencer

Konkurrencen mærker CSIdata især, hvis for eksempel en økonomiansvarlig bliver skiftet ud i en virksomhed, og denne har anderledes præferencer. Det kan betyde både tab af en kunde og det modsatte.

Christian Skotte forventer ikke helt den samme vækst i indeværende regnskabsår, men forventer at lande en fem til 10 procent under dette års resultat. Men stadig med solide sorte tal forstås.

"Vi har ikke lavet røde tal en eneste gang i firmaets levetid, og det håber jeg heller aldrig, vi kommer til."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.