Artikel top billede

Denne elektronik-mastodont vil hjælpe konkursramte kunder

Kunder hos Expert i Sverige får nu en hjælpende hånd fra en konkurrent, når det gælder garantispørgsmål. Måske håber de at få kunderne med?

Den tyskejede elektronik-gigant Media Markt indleder muligvis en charmeoffensiv over for konkursbegærede Experts kunder i Sverige.

I hvert fald vil Media Markt håndtere garantispørgsmål for kunderne i det nu forhenværende Expert, så de ikke skal til at opsøge fabrikanten på egen hånd.

Det skriver IT24.

Den tyske mastodont hjælper kunder, der har købt varer hos Expert før den 18. september 2012, hvis samme producent leverer til Media Markt og produktet kan repareres.

"Vi er tilhængere af konkurrence, og selv om en konkurs ikke ligefrem er nogen rar historie, fremmer det konkurrencen, at forbrugerne får kvalitetsprodukter til lavere priser. Derfor tilbyder vi denne service gratis til Experts kunder," siger Mikael Hagman, der er bestyrelsesformand i Media Markt i Sverige, til IT24.

Han oplyser desuden, at alle, der kan fremvise et gavekort til Expert, får 250 kroner i rabat, hvis de køber for mere end 500 kroner, skriver IT24.


Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere