Artikel top billede

Koncernchef for Dustin, Georgi Ganev (Pressefoto: Jenny Lagerqvist)

Kåret som Danmarks it-kanalkonger

(opdateret)To virksomheder løber igen i år med Top 100-priserne som henholdsvis Danmarks bedste distributør og forhandler, dog med en delt førsteplads på distributørsiden.

Dustin og Also Actebis er de (næsten) ubestridte kanalkonger. 

Det ligger fast, efter at de to virksomheder for andet år i træk blev kåret som Danmarks bedste ved den årlige Computerworld Top 100, der fandt sted i København i går eftermiddags.

Also Actebis vandt sammen med vinderne fra 2009 og 2010, Dansk Computer Center, specialprisen som Danmarks bedste it-distribør foran Arrow ECS Danmark.

På forhandlersiden løb Dustin af sted med titlen for næsen af Humac og Comm/2.

Dustin vandt desuden for andet år i træk hovedprisen inden for afsætning og prisen for årets sværvægter.

"Dette bringer os tættere på vores mål om at være markedets bedste og mest foretrukne forhandler af it", lyder det i en pressemeddelelse fra Georgi Ganev, der er koncernchef i Dustin Group.

De tre bedste i hver specialkategori faldt ud således:

Top 3: Distributører Top 3: Forhandlere
1.ALSO Actebis A/S1.Dustin A/S
1.Dansk Computer Center A/S2.Humac A/S
3.Arrow ECS Danmark A/S3.Comm/2 ApS

Se alle vinderne her: 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere