Artikel top billede

Komplett-ejer er Norges syvende-rigeste

Danske onlinebutikker er oppe mod en af de rigtig store pengetanke.

Den norskejede online it-butik Komplett har en rigtig rig ejer.

Stein Erik Hagen, der sidste år sikrede sig den fuldstændige kontrol over onlinebutikken, står højt på listen over Norges 189 milliardærer.Stein Erik Hagen kommer med sin tocifrede milliard-formue ind på en plads som Norges 7. rigeste i den netop offentliggjorte liste over de rigeste i Norge, som publiceres af magasinet Kapital.

Rigmandens formue er anslået til 12,4 milliarder kroner. Dermed er den vokset med 1,5 milliard siden sidste år, hvor Hagen blev noteret for en formue på 10,9 millioner kroner.

Det er dog retail, der er Stein Erik Hagens ekspertise. Han grundlagde sin store formue på basis af butikskæden Rimi, som han startede i 1977. Kæden blev siden solgt til ICA og hollandske Royal Ahold.

I 2011 gik Stein Erik Hagen via sit investeringsselskab ind og sikrede sig aktiemajoriteten i den norske onlinebutik Komplett, der i 2011 havde en omsætning på fire milliarder kroner.

Komplett er aktiv på alle de skandinaviske markeder, men er især store i Norge, hvor selskabet også står bag de to distributører Norek og integra.

Udover Komplett kontrollerer Stein Erik Hagen blandt andet den norske Orkla-koncern.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere