Artikel top billede

Fokus på salget giver vækst hos Sharp-forhandler

Trods de hårde tiden for kopi- og print-forhandlere præsterer Aarhus-forhandler endnu et pænt regnskab.

De klarer sig godt i Sharp Center Aarhus, der især gør sig på markedet inden for salg af printere og kopimaskiner til blandt andre offentlige institutioner. 

"Vi hører til blandt de få, som ikke umiddelbart klager i en branche, der er hårdt ramt," lyder det fra en tilfreds Ole Skadhede, der er direktør for den jyske forhandler.

Han kan fremvise årsregnskab med et 32 procent større overskud end året før. Det er et plus på næsten 400.000 kroner.

Samtidig er egenkapitalen blevet vokset med næsten 30 procent i samme periode og udgør nu 3,74 millioner kroner - 900.000 kroner mere end året før.

En del af succesen skal måske findes i, at Sharp Center Aarhus ikke selv har et lager.

"Sharp Electronics sælger igennem os, og ikke ind til os. Så vi kan vælge at bruge vores indsats på at generere noget salg. Det er det, der gør, at vores koncept er ret stærkt," fortæller Ole Skadhede.

Det kræver ifølge direktøren for Aarhus-forhandleren, at produkterne er i orden.

"Her står Sharp med rigtig gode produkter helt i front. Jeg ville i hvert fald ikke bytte med nogen," siger Ole Skadhede, der også mener, at Sharp Center Aarhus kører på en - for branchen - atypisk måde.

"Vi kører med fuldstændig åbenhed i vores kontrakter for at nedbryde de fordomme og det ry, der har været forbundet med branchen tidligere. Man kan se, hvad man får," tilføjer han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere