Artikel top billede

Fokus på salget giver vækst hos Sharp-forhandler

Trods de hårde tiden for kopi- og print-forhandlere præsterer Aarhus-forhandler endnu et pænt regnskab.

De klarer sig godt i Sharp Center Aarhus, der især gør sig på markedet inden for salg af printere og kopimaskiner til blandt andre offentlige institutioner. 

"Vi hører til blandt de få, som ikke umiddelbart klager i en branche, der er hårdt ramt," lyder det fra en tilfreds Ole Skadhede, der er direktør for den jyske forhandler.

Han kan fremvise årsregnskab med et 32 procent større overskud end året før. Det er et plus på næsten 400.000 kroner.

Samtidig er egenkapitalen blevet vokset med næsten 30 procent i samme periode og udgør nu 3,74 millioner kroner - 900.000 kroner mere end året før.

En del af succesen skal måske findes i, at Sharp Center Aarhus ikke selv har et lager.

"Sharp Electronics sælger igennem os, og ikke ind til os. Så vi kan vælge at bruge vores indsats på at generere noget salg. Det er det, der gør, at vores koncept er ret stærkt," fortæller Ole Skadhede.

Det kræver ifølge direktøren for Aarhus-forhandleren, at produkterne er i orden.

"Her står Sharp med rigtig gode produkter helt i front. Jeg ville i hvert fald ikke bytte med nogen," siger Ole Skadhede, der også mener, at Sharp Center Aarhus kører på en - for branchen - atypisk måde.

"Vi kører med fuldstændig åbenhed i vores kontrakter for at nedbryde de fordomme og det ry, der har været forbundet med branchen tidligere. Man kan se, hvad man får," tilføjer han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.