Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Tidligere Dell-boss går til topjob hos Dustin

Den svenske forhandlergigant Dustin er så småt ved at have sin nye holdopstilling klar.

Udsigten til at dele ansvaret for HP's svenske pc- og printforretning har åbenbart ikke været tilstrækkeligt tillokkende for svenskeren Marcus Lindqvist, som nu forlader HP til fordel for et job som svensk landechef i storforhandleren Dustin. Det skriver CRN's svenske søstermedie it24.

Marcus Lindqvist afløser 15. oktober Christer Hansson på posten som landechef. Hansson skal i stedet stå i spidsen for Dustins længe varslede satsning på løsninger og services. Med ansættelsen af Lindqvist er Dustin samtidig klar med sit nye ledelsesteam, efter at koncernchef Per Eriksson i maj overlod roret til Georgi Ganev.

Det er kun en måned siden, at HP annoncerede, at Marcus Lindqvist sammen med en chefkollega skulle have ansvaret for HP's nyfusionerede pc- og printdivision. Lindqvist kom til HP i maj sidste år, efter i en årrække at have stået i spidsen for Dells nordiske kanalforretning, hvor han blandt andet var manden bag en aftale om at sælge Dell-udstyr via netop Dustin.

"Jeg er meget glad for, at Marcus Lindqvist vælger at starte hos Dustin. Marcus' mangeårige erfaring med salg vil blive et stort aktiv i arbejdet med at forstærke vores kunderelationer og vores forretning i Sverige," lyder det i en kommentar fra Georgi Ganev.

Dustin har samtidig samlet sit onlinesalg gennem blandt andet Dustin Home i en fælles nordisk organisation, som skal ledes af Göran Lindö. Desuden sammenlægger Dustin sine indkøbs- og produktafdelinger i en enhed.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.