Artikel top billede

Norriq er sat til salg

ERP-koncernen Norriqs færøske ejere er på udkig efter en interesseret køber: "Vi er i gang med en salgsproces," bekræfter bestyrelsesformanden.

Efter flere år med voldsomme underskud har ERP-koncernen Norriqs færøske ejere sat "Til salg"-skiltet frem i butiksvinduet i den kriseramte forhandler.

"Jeg kan godt bekræfte, at vi er i gang med en salgsproces. Det har vi været i et længere stykke tid," lyder den kortfattede kommentar fra bestyrelsesformand Peter Theill, som siden november i fjor har fungeret som koncernchef, efter en pludselig fyring af forgængeren Bo Martinsen.

Ifølge CRN's oplysninger har et salg af Norriq reelt stået øverst på dagsordenen, siden Bo Martinsens exit.

Norriqs moderselskab, Norriq Holding, har de seneste fire år haft et samlet underskud før skat på 155 millioner kroner, som flere gange har krævet tilførsel af ny kapital fra ejerne. En stor del af tabet stammer fra datterselskabet Norriq Netpartner, som blev købt i slutningen af 2008.

Siden fyringen af Bo Martinsen har der været forholdsvis stille om selskabet, som i sit seneste koncernregnskab kom ud med et underskud på godt 15 millioner kroner.

Peter Theill ønsker ikke at kommentere situationen i Norriq, hvor langt man er fremme med salgsplanerne, eller om der er aktuelle forhandlinger med mulige købere.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere