Artikel top billede

Rackpeople vil spise kirsebær med de store

Løsninger fra den danske producent Zylinc skal sikre forhandler en god bid af det voksende marked for telefoni og videokonferencer.

Infrastrukturforhandleren Rackpeople Consulting vil nu spise kirsebær med nogle af landets største udbydere af telefoniløsninger, og er derfor begyndt at sælge telefonisystemer fra den danske producent Zylinc.

Zylinc er i forvejen inde hos leverandører som TDC, Atea, Axcess og Progressive IT, men det skrappe felt afskrækker ikke Rackpeoples administrerende direktør Jesper Dohn Aaberg.

"Vi bliver jo konkurrenter til Axcess og kompagni, men vi kommer mere fra it-siden, hvor vi ikke er så fokuseret på klartonen i telefonrøret, som eksempelvis TDC og Axcess. De kunder, der søger en mere proces- og forretningsorienteret partner vil nok ligge mere til os, hvor vores konkurrenter nok er mere traditionelle i deres tilgang til telefonimarkedet. Men vi vil da også gerne hjælpe de eksisterende Zylinc-forhandlere med at udvikle deres løsninger. Markedet er potentielt meget stort, så der skal nok være plads til os alle sammen," lyder det fra Jesper Dohn Aaberg.

Rackpeople baserer fortrinsvis sine løsninger på Microsofts platform for unified communications og især Lync, som bygger kommunikationsløsninger ovenpå ip-telefoni til for eksempel omstillingsanlæg og call centre.

Jesper Dohn Aaberg peger samtidig på, at Rackpeople kan levere Zylincs produkter pakket ind i en hosted løsning fra Rackpeoples søsterselskab Rackpeople Hosting.

"Det er der ikke nogen andre, der kan," siger Jesper Dohn Aaberg.

Rackpeople satser på, at det nye partnerskab med Zylinc vil skaffe nye kunder i den øvre del af mellemmarkedet.

Zylinc har i øvrigt også for nylig udvidet sin partnerkanal på det finske marked med hele tre nye forhandlere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere