Artikel top billede

Salgsdirektør forlader Comm2ig

Nyt brud i den fusionerede forhandler. Salgsdirektør siger farvel.

Forårets fusion mellem de to nordsjællandske forhandlere Comm/2 og 2ig har udløst endnu et brud, efter at salgsdirektør Torben Graversen efter fem år i jobbet har valgt at sige farvel og tak.

Graversen, der kom med fra 2ig, har derudover også en fortid hos hedengangne Four Systems og Munk IT. Han bekræfter overfor CRN, at han har opsagt sit job. Den direkte årsag er ifølge Torben Graversen, at han ikke er enig i den strategi, som er lagt efter fusionen tidligere på året.

"Jeg har valgt at stoppe på grund af strategiske uoverensstemmelser. Man skal følge det, man tror på. Ellers er der ingen grund til at blive," lyder det fra Torben Graversen, som ikke ønsker at udpensle, hvad uenighederne går ud på.

Han ansættelse hos Comm2ig løber formelt frem til nytår, men han forlod reelt sit job for tre uger siden.

"Jeg er i gang med at gennemføre en afleveringsforretning." siger Torben Graversen, som efter eget udsagn ikke har konkrete planer for sin jobmæssige fremtid.

"Men jeg forestiller mig da, at it stadig vil være omdrejningspunktet," siger han.

Ifølge CRNs oplysninger har Comm2ig henover sommeren ansat en række sælgere og konsulenter.

Comm2igs direktør Stig Juul har ikke ønsket at kommentere Torben Graversens exit.

Så sent som i sidste uge valgte løsningforhandleren Klestrup Partners at løsne båndene til Comm2ig ved at købe 2ig's 20 procents ejerandel i Klestrup tilbage til sig selv.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere