Artikel top billede

Printveteran skal indtage København for Xerox

Tidligere ejer af Digital House gør comeback med ny forhandler, der vil lægge hovedvægten på Xerox.

Da Canon for godt tre år siden opkøbte print- og kopiforhandleren Digital House, mistede konkurrenten Xerox samtidig et stærkt brohoved på det københavnske marked.

Det bliver der nu lavet om på, efter at Xerox har indgået aftale med den nystartede forhandler Documea, som nu kan kalde sig Xerox Authorised Reseller.

"Vi har ikke haft en forhandler i Københavnsområdet i tre og et halvt år og har derfor et stort uudnyttet potentiale i netop det område. Vi føler nu, at vi med Documea A/S som forhandler i københavnsområdet får dækket Danmark fint," siger kanalchef i Xerox Danmark, Kirsa Christensen.

Da Digital House i sin tid gik over til Canon var det oprindelig planen, at Allerød-forhandleren XP Digital skulle udfylde den tomme plads i København, men de planer løb senere ud i sandet.

Nu satser Xerox altså igen på en dedikeret københavnsk partner, og ud over opbakningen fra Xerox har Documea også Bo Tue Knudsen i direktørstolen. Han var fra 1993 til 2007 ejer af netop Digital House.

For at kunne løfte opgaven regner Documea-direktøren med at skulle ansætte et halvt til et helt dusin sælgere indenfor det næste halvandet år.

"Jeg glæder mig til at påbegynde samarbejdet med Xerox, som står for god kvalitet og høj service, så det er naturligvis med en vis stolthed, at jeg indgår partnerskab med Xerox. Når det er sagt, så er jeg naturligvis også købmand og kan se et stort potentiale i at repræsentere Xerox netop i Københavnsområdet - især set i lyset af at Xerox ikke har haft en decideret forhandler i det område i længere tid," siger Bo Tue Knudsen.

Han understreger dog, at Documea trods partnerskabet med Xerox som multibrandforhandler også vil satse på produkter fra andre producenter, og man vil gå målrettet efter at sælge dokumentløsninger til SMB-kunder med mellem 20 og 100 ansatte.

"Det er typisk det marked, der er det interessante. Vi vil ikke gå ud og gå efter de store bids, men vil i stedet i større grad gå ud og hjælpe til at konvertere dokumenter til digitale formater, så der kan spares penge," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.