Artikel top billede

Jesper Dauw er nu chef for Cisco privatsalg i det halve Europa

Danske Jesper Dauw har nærmest fået fordoblet sit europæiske ansvar for Ciscos retail-forretning.

Det startede med at Jesper Dauw i 2010 blev sat i spidsen for Ciscos consumerforretning i Norden. Siden kom Storbritannien og Irland med ind under Jesper Dauws hat. Nu har danskeren fået udvidet sit ansvarsområde endnu engang.

Fra 1. september er Tyskland, Østrig og Schweiz også kommet under Jesper Dauws resort.

"Det er et udtryk for at Cisco har ønsket at forenkle setuppet, så vi nu er fire mand, der styrer markedet under Cisco Internationals consumer-forretning," forklarer Jesper Dauw.

Cisco International er med den nye struktur delt op i fire områder. Det er EMEA North, som er Jesper Dauws ansvar, Derudover er der en også en sydeuropæisk forretningsenhed EMEA South. De to sidste områder er APAC ( Asia Pacific) og Emerging markets (markedet med mulighed for udvikling red.). Det amerikanske marked har en lignende struktur.

Jesper Dauw mener at den nye strukturbetyder, at Ciscos consumerforretning nu bliver styre på en mere effektiv måde.

"Det er et spørgsmål om, at når vi kun er fire, der sidder omkring bordet, så er det lettere at gøre tingene mere intelligent. Vi er ikke flere, and at vi kan sidde ved et mødebord og få plads til at dele hinandens gode ideer," siger Dauw.

Rent størrelsesmæssigt er Jesper Dauws ansvarsområde næsten fordoblet med inkluderingen af de tysktalende lande under hans hat. Titlen er fortsat Regional Manager, North for Ciscos Home Networking Business Unit (consumerforretningen).

North udgøres af landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Irland, Tyskland, Østrig og Schweiz.

"Større territorium, mere arbejde, samme titel," konstaterer Jesper Dauw med et grin.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere