Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Jesper Dauw er nu chef for Cisco privatsalg i det halve Europa

Danske Jesper Dauw har nærmest fået fordoblet sit europæiske ansvar for Ciscos retail-forretning.

Det startede med at Jesper Dauw i 2010 blev sat i spidsen for Ciscos consumerforretning i Norden. Siden kom Storbritannien og Irland med ind under Jesper Dauws hat. Nu har danskeren fået udvidet sit ansvarsområde endnu engang.

Fra 1. september er Tyskland, Østrig og Schweiz også kommet under Jesper Dauws resort.

"Det er et udtryk for at Cisco har ønsket at forenkle setuppet, så vi nu er fire mand, der styrer markedet under Cisco Internationals consumer-forretning," forklarer Jesper Dauw.

Cisco International er med den nye struktur delt op i fire områder. Det er EMEA North, som er Jesper Dauws ansvar, Derudover er der en også en sydeuropæisk forretningsenhed EMEA South. De to sidste områder er APAC ( Asia Pacific) og Emerging markets (markedet med mulighed for udvikling red.). Det amerikanske marked har en lignende struktur.

Jesper Dauw mener at den nye strukturbetyder, at Ciscos consumerforretning nu bliver styre på en mere effektiv måde.

"Det er et spørgsmål om, at når vi kun er fire, der sidder omkring bordet, så er det lettere at gøre tingene mere intelligent. Vi er ikke flere, and at vi kan sidde ved et mødebord og få plads til at dele hinandens gode ideer," siger Dauw.

Rent størrelsesmæssigt er Jesper Dauws ansvarsområde næsten fordoblet med inkluderingen af de tysktalende lande under hans hat. Titlen er fortsat Regional Manager, North for Ciscos Home Networking Business Unit (consumerforretningen).

North udgøres af landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Irland, Tyskland, Østrig og Schweiz.

"Større territorium, mere arbejde, samme titel," konstaterer Jesper Dauw med et grin.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.