Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Avnet dropper Magirus-navnet til nytår

Gigant-distributøren Avnet afliver Magirus i starten af 2013, afslører topchef.

Distributionsgiganten Avnets vil styrke sig på det europæiske marked. Det får konsekvenser for den noget mindre distributør Magirus, som Avnet opkøbte i sidste uge.

"Vi pensionerer Magirus-navnet og rebrander virksomheden under Avnet. Det kommer til at ske inden for de næste tre til fire måneder," fortæller Avnets EMEA-direktør Graeme Watt til CRN.

Han regner med, at navnet Magirus dør senest i midten af januar.

Opkøbet åbner ifølge Graeme Watt op for 11 nye markeder i hele Europa og Mellemøsten, som Avnet nu vil satse benhårdt på.

Nu skal Avnet-direktøren så finde ud af, hvordan virksomheden udnytter Magirus' styrker i de nye markeder. 

"Vi har næsten lige lukket aftalen, og nu skal jeg så tale med de forskellige landechefer og finde ud af, hvordan vi kommer videre på bedst mulig vis," siger Graeme Watt og tilføjer, at selskabet fokuserer på en mere enkel strategi i de enkelte lande.

Det er tredje gang, at Avnet forsøger at etablere sig i Danmark, hvor de vil udfordre markedsledende Arrow, og med opkøbet af Magirus forventer Avnets et kapitalafkast på 12,5 procent inden for to år.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.