Artikel top billede

Actebis laver aftale med dansk netværksproducent

Gigantdistributøren opruster på netværksudstyr for at udnytte sit potentiale på området.

ALSO Actebis har indgået en aftale med danske PeakOptical A/S, der producerer fiberoptiske komponenter.

Det sker for at styrke området inden for netværksudstyr, som distributøren endnu ikke har fået det optimale ud af. 

"Vi kan konstatere på vores salg indenfor netværksudstyr, at vi langt fra har formået at udnytte potentialet i markedet indenfor denne type produkter," lyder det i en pressemeddelelse fra Leif Eriksen, der er Unit Manager, Network i ALSO Actebis.

Aftalen betyder, at ALSO Actebis nu har et komplet program indenfor blandt andet fibermoduler, fiberkabler og convertere at levere fra.

"Vi sælger således langt flere "porte" end vi sælger fibermoduler - ligesom vi tidligere ikke har haft mulighed for, også at sælge fiberkablerne og dermed den komplette pakke. Det får vi mulighed for nu hvilket vi forventer os meget af," siger Leif Eriksen.

Carsten Tidselbak, der er direktør i PeakOptical, glæder sig til, at PeakOptical i samarbejde med en af Europas største distributører vil være med til at positionere den danske producent på markedet indenfor fiberoptiske komponenter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere