Artikel top billede

Trods fald i salget: Fremgang hos Also Actebis

Stor overskudsvækst i Norden - overraskende godt resultat for Also Actebis.

Især Norden viser stor styrke. De første ni måneder har været overraskende gode for distributøren Also Actebis. Det viser det netop indleverede kvartalsregnskab.

Torben Qvist, der er chef for Also Actebis i Nordeuropa, kan læne sig op ad et regnskab, som viser at den Nord- og østeuropæiske region hos Also Actebis står for den mest markante forbedring. De første ni måneder af 2012 er salget nemlig steget til 8,9 milliarder kroner mod 8,4 milliarder i samme periode 2011.

Samlet for Also Actebis Group er omsætningen stået stille og lyder på 22,4 milliarder kroner.

Til gengæld har Also Actebis fået gjort noget ved overskuddet. Indtjeningen før skat (EBT) er mere end fordoblet fra 272 millioner kroner mod 132 millioner kroner i 2011.

Når det gælder Nord- og Østeuropa, hvor de nordiske lande hører under er overskuddet endt på 45 millioner kroner mod sølle 2,2 millioner kroner sidste år.

Det skal retfærdigvis nævnes at under Nord- og østeuropa hører udover Also Actebis Nordic (Danmark, Sverige og Norge) også Finland og Baltikum, der kommer fra Den gamle Also-koncern, og ikke ledes fra København.

Also Actebis er en europæisk broadlinedistributør, som driver distribution i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Frankrig, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder
Blot tre måneder efter købet af danske Optimate over det belgiske Dynamics-selskab 9altitudes nu også Bredana Solutions.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.