Artikel top billede

Disse apps kan hjælpe dig med at være utro

Men pas på: Du risikerer også at blive overvåget med disse apps.

Som Apple siger: "There is an app for that". Og ganske rigtigt: Selv til de lidt mindre noble formål er der selvfølgelig en app, der kan hjælpe dig.

Således også hvis du er i færd med at bedrage din kæreste/kone.

Adskillige apps slår sig op på at gøre den ellers stressende tilværelse som utro ægtemand lidt mindre stressende.

Et af de mest gennemførte programmer til Android-telefoner er CATE. En forkortelse af "Call and Text Eraser". Programmet optræder slet ikke synligt blandt andre installerede programmer.
Programmet kan skjule opkald og sms'er fra udvalgte personer bag en kode - eller automatisk slette opkaldshistorien og sms'er fra dem - så man kan holde den forbudte kommunikation skjult.

Fox Private Message har nogle af de samme funktioner. En anden smart funktion er, at du lynhurtigt kan skjule dine gerninger, hvis du bliver overrasket, og din nysgerrige kæreste prikker dig på skulderen. En hurtig bevægelse med telefonen og programmet lukker ned.

En anden app findes til de mest udbredte telefon-typer. Konceptet bag Slydail er, at du kan vælge at blive omstillet direkte til personens mobilsvar, når du ringer op. Du undgår altså, at andre - for eksempel personens kæreste - skulle finde på at besvare opkaldet til din elskerinde.

App'en kan også bruges til lidt mindre lyssky formål. Hvis du for eksempel har lavet en ridse i jeres fælles bil, kunne du vælge bevidst at give din udkårne nyheden via en besked på mobilsvareren.

Læs mere hos Sydney Morning Herald, der også har en liste med endnu flere apps til luskebukse og hemmelighedsfulde ægtefolk. For eksempel apps der kan hjælpe med at skjule numre, så de heller ikke optræder på telefonregningen, eller apps der kan selvdestruere beskeder, så snart de er læst.

Ris til egen røv

Men selv om teknikken måske kan hjælpe dig, kan den også risikere at afsløre dig i dit fordækte foretagende, advarer Sydney Morning Herald. For eksempel ved at installere nogle af de før omtalte programmer på din partners telefon, hvis du mistænker ham for at være utro, og lade programmet gemme opkaldsinfo og sms'er, som han ellers tror er slettet.
 
En anden måde at overvåge utro ægtefæller kunne være ved at installere iTrack eller aktivere Google Latitudes eller Apples "Find my Friends" på sin partners telefon. Så man kan følge personens bevægelser og afsløre hans eller hendes løgne.

Det først omtalte program CATE er skabt af en amerikansk politibetjent, der oplevede, at en af hans venner selv gik gennem en hård skilsmisse på grund af afsløringen af lidt for lumre sms'er med en anden kvinde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere