Artikel top billede

Ingen kanin fra Apple før Microsofts storlancering fredag

Overskygger ikke lancering af Windows 8 og Surface på fredag. Kanalpartnere venter spændt på om de får lov til at være med på Surface-bølgen.

Apple lancerede tirsdag aften den ventede iPad Mini og en række andre produkter. Læs om lanceringen på CRNs søstersite ComON her.

Imens venter kanalen på, hvad Microsoft har i posen. Danske forhandlere har tidligere udtrykt forhåbninger om, at lanceringen af Windows 8 og Surface på fredag kan give dem vind i sejlene.

Også i England er forhandlere spændt. Især på hvad lanceringen af tablet-platformen Surface kan give af muligheder for dem.

Microsofts udmeldinger er hidtil gået på, at Surface skal sælges direkte fra producentens webshop og gennem retail, men flere forhandlere, som CRNs engelske søstermedie har talt med, forventer at den meget hurtigt vil blive solgt gennem kanalen.

"Jeg håber sandelig vi får mulighed for at købe den gennem distribution. Vi oplever en kraftig interesse fra vores kunder. Rigtig mange kunder har holdt deres iPad-ordrer tilbage, for at kunne købe Microsoft tablets i stedet. Udstyret med god hardware og Windows 8, vil det være så fedt at kunne sælge den," siger Richard Gibbons, software manager fra forhandleren Bechtle til engelske CRN.

Samme holdning har flere forhandlere. Blandt andet Stuart Fenton, direktør for den britiske erhvervsforhandler Insight.

"Jeg forventer, at hvis successen med det direkte salg bliver begrænset, så vil kanalen blive involveret i enten første eller andet kvatal (2013, red). Og når vi taler om markedet uden for USA, så tror jeg det bliver tilfældet," siger han.

Microsoft har endnu ikke ønsket at tale om deres kanalstrategi for Surface.

Læs om Microsoft, Surface og kanalen:


Læs mere om iPad Mini på ComON:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere