Artikel top billede

Ingen kanin fra Apple før Microsofts storlancering fredag

Overskygger ikke lancering af Windows 8 og Surface på fredag. Kanalpartnere venter spændt på om de får lov til at være med på Surface-bølgen.

Apple lancerede tirsdag aften den ventede iPad Mini og en række andre produkter. Læs om lanceringen på CRNs søstersite ComON her.

Imens venter kanalen på, hvad Microsoft har i posen. Danske forhandlere har tidligere udtrykt forhåbninger om, at lanceringen af Windows 8 og Surface på fredag kan give dem vind i sejlene.

Også i England er forhandlere spændt. Især på hvad lanceringen af tablet-platformen Surface kan give af muligheder for dem.

Microsofts udmeldinger er hidtil gået på, at Surface skal sælges direkte fra producentens webshop og gennem retail, men flere forhandlere, som CRNs engelske søstermedie har talt med, forventer at den meget hurtigt vil blive solgt gennem kanalen.

"Jeg håber sandelig vi får mulighed for at købe den gennem distribution. Vi oplever en kraftig interesse fra vores kunder. Rigtig mange kunder har holdt deres iPad-ordrer tilbage, for at kunne købe Microsoft tablets i stedet. Udstyret med god hardware og Windows 8, vil det være så fedt at kunne sælge den," siger Richard Gibbons, software manager fra forhandleren Bechtle til engelske CRN.

Samme holdning har flere forhandlere. Blandt andet Stuart Fenton, direktør for den britiske erhvervsforhandler Insight.

"Jeg forventer, at hvis successen med det direkte salg bliver begrænset, så vil kanalen blive involveret i enten første eller andet kvatal (2013, red). Og når vi taler om markedet uden for USA, så tror jeg det bliver tilfældet," siger han.

Microsoft har endnu ikke ønsket at tale om deres kanalstrategi for Surface.

Læs om Microsoft, Surface og kanalen:


Læs mere om iPad Mini på ComON:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere