Artikel top billede

Opkøb betyder navneskifte

Dansk distributør har valgt at bruge navn fra opkøbt konkurrent for at sikre genkendelighed fremover.

EET Group har skiftet navn til EET Europarts. Det sker som konsekvens af opkøbet af den franskejede konkurrent Europarts i juni i år.

"Vi synes, at navnet klingede så godt, at vi valgte at tage navnet med," fortæller koncerndirektør John Thomas.

Med til historien hører også, at Europarts i forhold til EET's andre indkøb er en stor mundfuld. Med en omsætning på 370 millioner kroner var Europarts en betydende spiller på mange markeder især i Sydeuropa. Ved at smelte EET og Europarts navne sammen beholder EET en vis genkendelighed på også de markeder, hvor EET ikke i forvejen var til stede.

Koncern-direktør John Thomas fortæller, at integrationen af Europarts ind i EET foreløbigt går rigtig godt.

"Det, vi ser lige nu, er, at opkøbet har levet op til forventningerne. Implementeringen af Europarts i EET har også levet op til forventningerne. Så jeg regner med, at vi kan være tilfredse, når vi gør status til januar," siger han.

Opkøbet af Europarts er EET's 15. opkøb gennem tiderne.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere