Artikel top billede

Fældet af Jægerbogssagen: Nu skal han være direktør i Atea

En af hovedpersonerne i "Jægerbogssagen" fortsætter nu karrieren som afdelingsdirektør i forhandlergiganten Atea.

Jesper Britze, tidliger it-direktør i Forsvaret, fortsætter ifølge Version2 karrieren som direktør i Atea, hvor han skal stå i spidsen for afdelingen for Infrastructure Service & Solutions.

For halvandet år siden blev Jesper Britze idømt en betinget fængselsstraf for sin rolle i den såkaldte "Jægerbogssag", hvor han var manden, der via Google Translate oversatte en kontroversiel bog om Jægerkorpset til arabisk.

Oversættelsen blev af Forsvarets top brugt som bevis på, at indholdet af bogen var interessant for terrorister, og at den dermed udsatte danske soldater i Afghanistan for fare.

Sagen førte til, at Jesper Britze blev suspenderet fra sit job. Han fik senere job hos ESDH-specialisten Scanjour, men skifter altså nu til Atea.

CRN har forgæves søgt at få en kommentar fra Atea Danmarks danske direktør, Lars Johansen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere