Artikel top billede

Dansk konsulenthus vil ti-doble i Sverige

Nyåbnet Stockholmskontor skal være krumtappen om ambitiøs plan, der skal fravriste store svenske konkurrenter markedsandele.

Svensk veteran er hyret til opgaven: Fra 15 til 150 konsulenter på tre år. Det er ambitionen for det danske konsulenthus Prodata Consult. Det skriver CRNs søstermedie IT24.

Mattias Drugge, der blandt andet har arbejdet for Prodata Consults store konkurrent Ework, er blevet hyret til at stå i spidsen for danske Prodatas nye kontor i Stockholm.

"Planen er at vi skal være omkring 150 konsulenter ved udgangen af 2015," slår han fast overfor IT24.

Allerede i dag har Prodata Consult et kontor i Malmø, som har eksisteret siden 2004, og tilknyttet omkring 15 konsulenter på det svenske marked.

Med åbningen af kontoret i Stockholm vil Prodata sætte ild under kedlerne og får virksomheden op i et andet gear på det svenske marked.

Ifølge virksomheden er det globalisering og en stigende efterspørgsel fra selskabet kunder, der er hovedargumenterne bag Prodatas forstærkede satsning på det svenske marked.

"Nu er tiden inde til at forstærke vores nærvær og udvide med et kontor i Stockholm," slår Prodatas direktør Søren Rode fast overfor IT24.

Prodata Consult fortæller selv, at selskabet har flere end 4.000 konsulenter tilknyttet i Norden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere