Artikel top billede

Distributør: Vi skal snakke bedre sammen i Norden

Danske Dennis Wøldike har fået ny chef, der vil gennemføre videndeling i Norden for at få gang i salget.

Sikkerhedsdistributøren Infinigate har samlet de tre skandinaviske lande under en fælles hat og gjort norske Thomas Hagelid til chef. Det handler om, at de tre broderlande skal samarbejde noget mere, siger den nyudnævnte nordiske chef.

"Vi har måske arbejde lidt isoleret tidligere. Meningen er at vi nu skal arbejde sammen som en enhed," siger Thomas Hagelid til CRN.

Han understreger samtidig, at selv om han bliver nordisk direktør, så vil danske Dennis Wøldike fortsætte som direktør i Danmark, ligesom Peter Strand fortsætter som chef for Infinigates forretning i Sverige.

"Der kommer ikke de store ændringer. Men vi skal samarbejde noget mere. Hvor vi tidligere har arbejdet ved siden af hinanden, skal vi nu arbejde sammen med hinanden," fortæller Thomas Hagelid.

Her fremhæver han, at Infinigate har en nordisk organisation på 45 mand. Og det er sådan, den skal opleves. Blandt andet har distributøren 11 højtcertificerede tekniske konsulenter, men de har hidtil ageret hver for sig på nationalt plan.

"Har vi en support-case, så har vi ikke kulturen til at spørge om support-case i de andre Infinigate-lande. Det tager unødvendig tid, fordi vi ikke har en intern deling af vores kompetencer," siger Thomas Hagelid, der dog samtidig mener, at det er forholdsvist nemt at lave om på.

Blandt andet vil Thomas Hagelid implementere et nyt CRM-system på tværs af landene, som også indeholder support-funktioner.

"I dag er vi tre muskler. Ambitionerne er, at vi skal samle de tre muskler og blive en stor skandinavisk muskel," siger den ny nordiske chef for Infinigate.

Han peger på, at også på markedsføringssiden vil der blive fokuseret på at arbejde sammen og opnå synergieffekter.

"Vi skal effektivisere og se på, hvordan vi kan lave en fælles platform: Vi skal se på, hvordan vi kombinerer annoncering, roadshows, roadtrips og frokostmøder. Så når vi laver arrangementer, laver vi dem samtidig i alle nordiske lande. Og det er noget, vi vil starte med allerede nu," siger Thomas Hagelid.

Han fremhæver også, at som noget nyt vil der bliver lavet virtuelle produkt-teams, som arbejder på tværs af de nordiske lande.

"Tager vi Trend Micro, kommer vi til at have et virtuelt team på 13-14 personer, som har daglig kontakt. Det er et bud på, hvordan vi kan blive endnu stærkere. Jeg mener, det er et stærk budskab til både Trend Micro og vores kanal," slår den nye nordiske chef fast.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere