Artikel top billede

Distributør: Vi skal snakke bedre sammen i Norden

Danske Dennis Wøldike har fået ny chef, der vil gennemføre videndeling i Norden for at få gang i salget.

Sikkerhedsdistributøren Infinigate har samlet de tre skandinaviske lande under en fælles hat og gjort norske Thomas Hagelid til chef. Det handler om, at de tre broderlande skal samarbejde noget mere, siger den nyudnævnte nordiske chef.

"Vi har måske arbejde lidt isoleret tidligere. Meningen er at vi nu skal arbejde sammen som en enhed," siger Thomas Hagelid til CRN.

Han understreger samtidig, at selv om han bliver nordisk direktør, så vil danske Dennis Wøldike fortsætte som direktør i Danmark, ligesom Peter Strand fortsætter som chef for Infinigates forretning i Sverige.

"Der kommer ikke de store ændringer. Men vi skal samarbejde noget mere. Hvor vi tidligere har arbejdet ved siden af hinanden, skal vi nu arbejde sammen med hinanden," fortæller Thomas Hagelid.

Her fremhæver han, at Infinigate har en nordisk organisation på 45 mand. Og det er sådan, den skal opleves. Blandt andet har distributøren 11 højtcertificerede tekniske konsulenter, men de har hidtil ageret hver for sig på nationalt plan.

"Har vi en support-case, så har vi ikke kulturen til at spørge om support-case i de andre Infinigate-lande. Det tager unødvendig tid, fordi vi ikke har en intern deling af vores kompetencer," siger Thomas Hagelid, der dog samtidig mener, at det er forholdsvist nemt at lave om på.

Blandt andet vil Thomas Hagelid implementere et nyt CRM-system på tværs af landene, som også indeholder support-funktioner.

"I dag er vi tre muskler. Ambitionerne er, at vi skal samle de tre muskler og blive en stor skandinavisk muskel," siger den ny nordiske chef for Infinigate.

Han peger på, at også på markedsføringssiden vil der blive fokuseret på at arbejde sammen og opnå synergieffekter.

"Vi skal effektivisere og se på, hvordan vi kan lave en fælles platform: Vi skal se på, hvordan vi kombinerer annoncering, roadshows, roadtrips og frokostmøder. Så når vi laver arrangementer, laver vi dem samtidig i alle nordiske lande. Og det er noget, vi vil starte med allerede nu," siger Thomas Hagelid.

Han fremhæver også, at som noget nyt vil der bliver lavet virtuelle produkt-teams, som arbejder på tværs af de nordiske lande.

"Tager vi Trend Micro, kommer vi til at have et virtuelt team på 13-14 personer, som har daglig kontakt. Det er et bud på, hvordan vi kan blive endnu stærkere. Jeg mener, det er et stærk budskab til både Trend Micro og vores kanal," slår den nye nordiske chef fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere