Artikel top billede

Stærk mand får codriver til at styre opkøb

Distributør-veteran henter tysk topboss ind som nummer to i det nye Avnet.

Fire uger efter at handlen blev lukket og Magirus blev købt helt op af Avnet, har gigant-distributøren fundet sin EMEA-ledelse.

Graeme Watt, der er EMEA-direktør, forbliver dermed den stærke mand i EMEA-regionen, og ifølge ham vil den nye ledelsesstruktur drive virksomheden fremad ved hjælp af en bedre regionalisering og centralisering af ressourcer.

"Med denne struktur vil vi se en markant forøgelse af vores kundefokus og -loyalitet," siger Graeme Watt i en presesmeddelelse fra Avnet.

Magirus-grundlæggeren, Christian Magirus, bliver ny Vice President inden for EMEA-området.

Han forbliver dermed i topledelsen. Topchef Fabian von Kuenheim, der hidtil har været tæt forbundet med Christian Magirus, træder tilbage og fortsætter i en mere rådgivende funktion. Han beholder dog sin titel, mens Magirus' vice president for salg i den østlige region, Joerg Speikamp, forlader virksomheden helt.

Fire andre Magirus-topfolk bliver overflyttet til tilsvarende ledende roller i Avnet.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere