Artikel top billede

Topchef forlader Fujitsu

Forlader pludselig selskabet efter to år på posten. Midlertidig chef indsat.

Fujitsus hardwareforretning, Fujitsu TechnologY Solutions, har mistet sin topchef. CEO Rolf Schwirz har meddelt, at han forlader selskabet.

Fujitsu har været meget fåmælte om årsagen. Men selskabet har straks udnævnt Rod Vawdrey som ny midlertidig CEO.

Fujitsu Technology Solutions har hovesæde i München, men er japansk ejet.

I Tyskland betegnes Rolf Schwirz´ afgang af tyske CRN som meget overraskende. Især i betragtning af, at Schwirz som Fujitsu oprindeligt headhuntede fra SAP, skulle have stået i spidsen for Fujitsu Forums i München, der starter i morgen.

Channelpartner i Tyskland citerer dog insidere for, at Rolf Schwirz ikke kunne få strategien op at køre, samtidig med at hardwaresalget er kommet under pres. Andre peger på at det, der ligner en fyring af Schwirz, minder meget om HPs fyring af Leo Apotheker sidste efterår.

Begge kom fra SAP, og begge skulle angiveligt være ansat til at vende forretningen til at være mindre hardwareafhængig og mere rettet mod løsninger og software.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere