Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Coolshop: Fragtgebyrer snyder kunderne

Den nordjyske spilforhandler indregner fragtomkostninger i sine produktpriser. Det giver mere gennemsigtighed i priserne.

Når man driver netbutik, er fragtomkostninger uundgåelige. Derfor har nordjyske Coolshop valgt at lægge fragtomkostningerne ind i selve prisen på deres varer, så kunderne ikke bliver overraskede over det ekstra leveringsgebyr. 

"Der er ikke noget værre end at gennemføre en bestilling for så at finde ud af, at varen bliver væsentligt dyrere på grund af ekstra fragtomkostninger," siger Jacob Risgaard, der er direktør i Coolshop.

Ifølge den nordjyske forhandler giver det mere gennemsigtighed i prisen.

"Der er rigtig mange netbutikker, der ved første øjekast virker utrolig billige, og inden man får set sig om, har man betalt en forfærdelig masse penge i både kreditkortgebyrer og fragt," forklarer direktøren for den nordjyske forhandler.

Ifølge Jacob Risgaard er kunderne godt klar over, at omkostningerne til fragten skal dækkes et eller andet sted. Derfor mener han, at ekstra leveringsgebyrer er en forkert tilgang for netbutikkerne, fordi kunderne kan føle sig vildledt.

"Så har varen pludselig en slutpris, der er væsentligt højere, end den som kunden har set på hjemmesiden," siger Jacob Risgaard. 

Nogen skal betale

Selvom Coolshop kører med fri levering, skal omkostningerne dækkes ind, og i Coolshops tilfælde sker det ved at lægge leveringomkostningerne ind i prisen.

"Fragten bliver jo ikke gratis af, at vi ikke lægger det oven i varens pris. De omkostninger skal jo ind et eller andet sted fra," siger Jacob Risgaard.

Han tilføjer, at Coolshop også indregner udgifterne til transporten fra leverandøren i priserne, som kunderne kan se på hjemmesiden.

"Det bliver man jo nødt til. Ellers kan man ikke tjene penge," siger Jacob Risgaard.

Coolshop-direktøren mener dog, at fragtomkostningerne er en af de ting, som man må tage med, når man driver online-forretning. Samtidig er han også sikker på, at kunderne godt ved, at de ender med at betale for leveringen, uanset om butikken lægger omkostningerne ind i prisen eller som et separat gebyr oven i ordren.

"På samme måde betaler de også for benzin, hvis de skal køre 15 kilometer til den lokale Bilka, og vi kan levere det billigere i deres postkasse, end det koster dem at køre ud i Bilka," lyder det fra Coolshops direktør.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.