Artikel top billede

Infinigate laver ny aftale med Sophos

Sikkerhedsdistributøren skal nu også sælge Sophos' firewall-løsninger.

Sikkerhedsdistributøren Infinigate kan nu også kalde sig distributør af Sophos' firewall-produkter. For lidt over et år siden købte Sophos den tyske firewall-producent Astaro.

"Vi er superglade for, at vi også kan få lov til at sælge deres firewall-løsninger også, og vi glæder os til at vise, hvad vi kan på det danske marked," fortæller Infinigates direktør Dennis Wøldike.

Med den nye aftale kan Infinigate nu også sælge firewall-løsninger blandt de mange sikkerhedsprodukter fra Sophos, som distributøren i forvejen sælger til forhandlerne. Ifølge Infinigate-direktøren er netop Sophos utrolig nyskabende på Enterprise- og SMB-markedet.

"De har faktisk lavet noget rimelig smart i deres produkt. En af de ting, de har gjort, er, at de har integreret management-delen til antivirusen i firewallen, så kunden ikke skal til at installere en server i sit netværk. Det er ret smart, og det er der ingen andre producenter, der har udviklet i samme grad," siger Dennis Wøldike.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere