Artikel top billede

Ny mand i spidsen for Elgiganten i Danmark

Jesper Boysen er røget til tops i retail-koncernen Dixons europæiske organisation. Det giver plads til en ny mand som frontfigur for Elgiganten i Danmark.

Der er sket ændringer i Elgigantens øverste ledelse i Danmark. Jesper Boysen er er blevet regionaldirektør for Danmark og Centraleuropa, og hans plads er fra 1. oktober blevet overtaget af tidligere marketing manager Peder Stedal.

Den nye direktør er ikke bange for at skulle efterfølge Jesper Boysen i direktørstolen efter flere gode år med eksplosiv vækst i forretningen.

"Det bliver selvfølgelig en udfordring at følge efter Jesper og det gode arbejde, der er lavet i de sidste mange år, men det er selvfølgelig også en rigtig spændende rolle at komme i," fortæller Peder Stedal til CRN.

Han har ligesom sin forgænger været en tur forbi udlandet, men hvor Jesper Boysen arbejdede i den nordiske del af selskabet, arbejdede Peder Stedal for Dixons' afdelinger i både Centraleuropa og Italien.

"Da Jesper kom tilbage, kom jeg faktisk også tilbage i samme moment, så jeg har selv været med til at lægge strategien," siger den nye direktør, der har været ansat i Elgiganten siden 1996.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere