Artikel top billede

Computercity-ejer efter endnu et underskud: Det går den rigtige vej

Selvom retail-giganten har tabt over 200 millioner de seneste tre år, er topchefen ikke bekymret for selskabet.

Computercitys svenske søster Siba lider. I løbet af de seneste tre år har virksomheden tabt omkring 220 millioner svenske kroner.

Alligevel går det den rigtige vej ifølge Fabian Bengtsson, koncernchef i Siba. I et interview med den svenske avis Dagens Industri siger han, at selskabet har reduceret sit underskud med 37 millioner svenske kroner på et enkelt år.

Det er helt efter planen, fortæller direktøren til avisen. Selvom underskuddet på 70 millioner svenske kroner er alarmerende, føler Fabian Bengtsson sig tryg ved situationen, fordi koncernens egenkapatial stadigvæk udgør mere end en halv milliard svenske kroner.

"På seks måneder har vi øget vores omsætning, reduceret vores omkostninger og forbedret vores slutresultat. Vi står stærkt finansielt med en soliditetsgrad på næsten 60 procent. Jeg ser positivt fremtiden og føler, at vi har vind i sejlene," siger han til Dagens Industri.

Trods underskuddene i Siba, tjener Bengtsson-familien styrtende med penge på sine andre aktiver, der til sammen har fået oparbejdet en egenkapital på 1,7 milliarder svenske kroner.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere