Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Cisco: Vores kanal skal nok samle NetDesigns kunder op

Planerne om at knytte NetDesign tættere til resten af TDC-koncernen overrasker ikke netværksproducenten.

"Det er ikke på nogen måde overraskende, at det her ville ske på et eller andet tidspunkt."

Sådan lyder den første reaktion det fra netværksproducentens Ciscos danske kanalchef, Lasse Garby, da CRN beder ham kommentere TDCs planer om at "integrere" NetDesign med TDC Hosting og resten af TDC-koncernen.

"Det er jo ikke noget, der er sket fra den ene dag til den anden. NetDesign er jo flyttet ind i TDCs lokaler, og det er vel naturligt, at man så kigger på, hvilke synergier, der kan være, og hvilken go-to-market model man vil satse på i fremtiden," lyder det fra Lasse Garby.

Han ønsker ikke at spekulere i, om NetDesigns nye status vil få konsekvenser for samarbejdet med Cisco.

"På nuværende tidspunkt er det alt for tidligt at sige noget officielt. TDC har udstukket nogle overordnede rammer (for NetDesigns fremtid, red.), men indtil det bliver mere konkret, forholder vi os afventende," lyder det fra Lasse Garby.

Han erkender dog, at et stærkere TDC-aftryk på NetDesigns profil og forretningsmodel kan få nogle Cisco-kunder til at søge andre græsgange.

"Det er jo kunderne, der beslutter, hvem de vil handle hos. Hvis det skulle vise sig, at der er kunder, som ønsker at handle andre steder end hos NetDesign, så har vi en partnerkanal der er så stærk, at den kan samle de kunder op," vurderer Lasse Garby.

Hos Cisco-forhandleren Axcess har NetDesigns nye placering i TDC-hierarkiet allerede fået direktør Stig Abildsø til at spekulere over, om TDC's manøvre vil skade Ciscos placering på markedet.

"Når der sker sådan noget her i kanalen, kan det give et set back, fordi kunderne bliver usikre. Hvis jeg sad hos Cisco, ville jeg da være bekymret for, om de øvrige partnere kan suge den forretning op, som NetDesign kan risikere at tabe," siger Axcess-direktør Stig Abildsø.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere