Artikel top billede

Cisco: Vores kanal skal nok samle NetDesigns kunder op

Planerne om at knytte NetDesign tættere til resten af TDC-koncernen overrasker ikke netværksproducenten.

"Det er ikke på nogen måde overraskende, at det her ville ske på et eller andet tidspunkt."

Sådan lyder den første reaktion det fra netværksproducentens Ciscos danske kanalchef, Lasse Garby, da CRN beder ham kommentere TDCs planer om at "integrere" NetDesign med TDC Hosting og resten af TDC-koncernen.

"Det er jo ikke noget, der er sket fra den ene dag til den anden. NetDesign er jo flyttet ind i TDCs lokaler, og det er vel naturligt, at man så kigger på, hvilke synergier, der kan være, og hvilken go-to-market model man vil satse på i fremtiden," lyder det fra Lasse Garby.

Han ønsker ikke at spekulere i, om NetDesigns nye status vil få konsekvenser for samarbejdet med Cisco.

"På nuværende tidspunkt er det alt for tidligt at sige noget officielt. TDC har udstukket nogle overordnede rammer (for NetDesigns fremtid, red.), men indtil det bliver mere konkret, forholder vi os afventende," lyder det fra Lasse Garby.

Han erkender dog, at et stærkere TDC-aftryk på NetDesigns profil og forretningsmodel kan få nogle Cisco-kunder til at søge andre græsgange.

"Det er jo kunderne, der beslutter, hvem de vil handle hos. Hvis det skulle vise sig, at der er kunder, som ønsker at handle andre steder end hos NetDesign, så har vi en partnerkanal der er så stærk, at den kan samle de kunder op," vurderer Lasse Garby.

Hos Cisco-forhandleren Axcess har NetDesigns nye placering i TDC-hierarkiet allerede fået direktør Stig Abildsø til at spekulere over, om TDC's manøvre vil skade Ciscos placering på markedet.

"Når der sker sådan noget her i kanalen, kan det give et set back, fordi kunderne bliver usikre. Hvis jeg sad hos Cisco, ville jeg da være bekymret for, om de øvrige partnere kan suge den forretning op, som NetDesign kan risikere at tabe," siger Axcess-direktør Stig Abildsø.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere