Artikel top billede

Brat exit: Wøldike færdig i Infinigate

Sikkerhedsdistributørens danske landechef siger stop "efter gensidig aftale".

Efter fire år som chef for den danske afdeling af sikkerhedsdistributøren Infinigate, forlader direktør Dennis Wøldike sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Den pludselige exit kommer kun tre uger efter, at Infinigate annoncerede, at man fremover vil samle sine tre nordiske afdelinger under en hat med norske Thomas Hagelid i spidsen. Ifølge Hagelid har de tre nordiske afdelinger med tilsammen 45 ansatte indtil nu arbejdet for isoleret, og meningen er, at den nye organisering skal give mere effektivt salg, support og markedsføring.

Dennis Wøldike bekræfter over for CRN, at han er stoppet i Infinigate "efter gensidig aftale". Han ønsker ikke at kommentere om det bratte farvel, der blev effektueret i fredags, hænger sammen med den nye mere centraliserede struktur i Infinigate-koncernen. Han fortæller dog, at han ikke har noget nyt job på hånden.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Thomas Hagelid, som netop i dag besøger Infinigates danske kontor i Herlev i forbindelse med Dennis Wøldikes stop.

Infinigate er schweizisk ejet, og udover de tre nordiske lande, har koncernen også kontorer i Schweiz, Tyskland, Østrig og Storbritannien.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere