Artikel top billede

Dansk webtjeneste solgt - prøver nu lykken i udlandet

Trygfonden køber dansk web-iværksætter, der vil skabe tryghed for husejere.

Ved at skabe et community omkring nabohjælp vil aarhusianske Naboor forsøge at dæmme op for tyveri. Den idé får nu endnu mere eksponering.

Iværksætterfirmaet oplyser, at tjenesten overtages af Trygfonden, og at webplatformen skal leve videre hos Det Kriminalpræventive Råd som www.nabohjælp.dk.

ComON har tidligere omtalt Naboor her.

Tjenesten går i korte træk ud på, at naboer registrerer sig på portalen. Når man er bortrejst, giver man via platformen sine naboer besked, så de er ekstra opmærksomme på uregelmæsigheder i den periode. Via platformen registrerer man også de personer, som skal kontaktes, hvis der sker et indbrud eller en anden begivenhed, mens man ikke er hjemme. Ambitionen er at sætte nabohjælpen i system og på den måde at forebygge indbrud.

Salg er succes

Naboor tog allerede i 2011 kontakt til Trygfonden. Det er den kontakt, der nu er endt med et salg.

"Det har været en del af vores forretningsmodel at gå til offentlige instantser og udvikle et system, der er bedre end det, de selv har. Derfor ser vi det som en succes, at Trygfonden nu har købt brugsretten til systemet og giver den videre til Det Kriminalpræventive Råd. Det har vi arbejdet henimod fra starten. Det her er vores "produktsalg", for vi har aldrig haft til hensigt at tage betaling brugerne," siger direktør og stifter Ole Rich Henningsen.

Han vil nu tage til vores nordiske nabolande og andre europæiske lande og forsøge at udbrede Naboor-konceptet på Naboor.com med "samme koncept i en ny indpakning".

Naboor har siden lanceringen også fået en form for konkurrent i Nabo.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere