Artikel top billede

Dansk webtjeneste solgt - prøver nu lykken i udlandet

Trygfonden køber dansk web-iværksætter, der vil skabe tryghed for husejere.

Ved at skabe et community omkring nabohjælp vil aarhusianske Naboor forsøge at dæmme op for tyveri. Den idé får nu endnu mere eksponering.

Iværksætterfirmaet oplyser, at tjenesten overtages af Trygfonden, og at webplatformen skal leve videre hos Det Kriminalpræventive Råd som www.nabohjælp.dk.

ComON har tidligere omtalt Naboor her.

Tjenesten går i korte træk ud på, at naboer registrerer sig på portalen. Når man er bortrejst, giver man via platformen sine naboer besked, så de er ekstra opmærksomme på uregelmæsigheder i den periode. Via platformen registrerer man også de personer, som skal kontaktes, hvis der sker et indbrud eller en anden begivenhed, mens man ikke er hjemme. Ambitionen er at sætte nabohjælpen i system og på den måde at forebygge indbrud.

Salg er succes

Naboor tog allerede i 2011 kontakt til Trygfonden. Det er den kontakt, der nu er endt med et salg.

"Det har været en del af vores forretningsmodel at gå til offentlige instantser og udvikle et system, der er bedre end det, de selv har. Derfor ser vi det som en succes, at Trygfonden nu har købt brugsretten til systemet og giver den videre til Det Kriminalpræventive Råd. Det har vi arbejdet henimod fra starten. Det her er vores "produktsalg", for vi har aldrig haft til hensigt at tage betaling brugerne," siger direktør og stifter Ole Rich Henningsen.

Han vil nu tage til vores nordiske nabolande og andre europæiske lande og forsøge at udbrede Naboor-konceptet på Naboor.com med "samme koncept i en ny indpakning".

Naboor har siden lanceringen også fået en form for konkurrent i Nabo.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.