Artikel top billede

Infinigate afviser drama bag direktør-exit

"Det er en sag vi holder for os selv," lyder det fra distributørens nordiske chef.

Hverken Infinigates nordiske chef Thomas Hagelid eller distributørens nu forhenværende administrerende direktør i Danmark, Dennis Wøldike, ønsker at løfte sløret for årsagen til Wøldikes pludselige farvel til jobbet som direktør i den danske afdeling.

"Det er meget lidt dramatisk, men jeg kan sige, at der er indgået en aftale, som vi begge har været enige om. Derudover har jeg ikke lyst til at kommentere årsagen nærmere. Det er en sag, vi gerne vil holde for os selv," lyder det fra Infinigates nordiske chef, Thomas Hagelid.

Han afviser samtidig, at Wøldikes farvel hænger sammen med at Infinigate for få uger siden indførte en fælles nordisk organisation med netop Hagelid som øverste chef.

"Det nordisk samarbejde handler om de forskellige leverandører, vi handler med, og hvordan vi organiserer vores teams på tværs af landegrænser. Vi styrker blandt andet vores salgs- og marketingskompetencer for at styrke vores position i den nordisk kanal," siger Thomas Hagelid.

Også sagens hovedperson Dennis Wøldike afviser, at hans pludselige farvel er en konsekvens af den seneste organisationsændring.

Infinigate er nu gået i gang med at søge efter en afløser til jobbet som dansk landechef.

"Vi skal have en managing director i hvert land, og lige nu er det umuligt at sige, hvornår vi har det på plads," siger Thomas Hagelid, som selv overtager de praktiske opgaver i Danmark indtil en afløser for Dennis Wøldike er fundet.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.