Artikel top billede

Tysk/dansk online-forhandler: Vi må godt bruge e-mærket i Sverige

Onlineforhandleren IT Netbutik har spurgt e-handelsfonden om lov til at bruge e-mærket i strid med reglerne, lyder det fra butikken.

Den tysk-ejede onlineforhandler handler ifølge e-handelsfonden i strid med reglerne, når den placerer det e-mærke, som forhandlerens danske webbutik er blevet tildelt, på sin svenske webshop, itnetbutik.se.

CRN har kontaktet IT Netbutik for at få en kommentar fra Kaj Kirkegaard, der ifølge det tyske virksomhedsregister står opført som IT Netbutik GmbH's direktør.

Da CRN ringer op, er det en mandlig medarbejder fra IT Netbutik, der tager telefonen. Han ønsker dog ikke at oplyse sit navn, og han vil heller ikke oplyse, om han er Kaj Kirkegaard eller ej.

Han afviser samtidig over for CRN, at IT Netbutik overtræder reglerne for brugen af e-mærket, når der bliver reklameret med godkendelsen af den danske webshop på itnetbutik.se.

"Vi har spurgt om det, og vi har fået lov til det. Jeg mener, at vi har fået lov til at bruge det (i den svenske forretning, red.)," siger IT Netbutiks medarbejder.

IT Netbutik har kort efter henvendelsen fra CRN valgt at fjerne e-mærket fra sit svenske website. 

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere