Artikel top billede

Direktører vil købe ejer ud af distributør

Efter en årrække i spidsen for profitabel AV-distributør er to chefer nu klar til at overtage ejerskabet.

Direktør Simon Kaas og salgsdirektør Thomas Baggesen er i gang med at købe distributøren DS-Display fra den hidtidige ejer, Gunnar Borg. Det fortæller Simon Kaas til CRN.

"Thomas og jeg har købt os ind i forretningen. Vi har gang i et management buy-out, hvor vi på et tidspunkt kommer til at eje hele forretningen," siger Simon Kaas til CRN.

Simon Kaas fortæller, at det længe har været et ønske at overtage distributøren, som han har været direktør for i de sidste ti år.

Nu har han sammen med salgsdirektør Thomas Baggesen, der har otte år på banen i DS-Display, så købt en del af DS-Display fra Gunnar Borg, der ifølge Simon Kaas er en passiv investor i DS-Display.

"Det er Thomas og mig, der har passet butikken, så derfor ser jeg det som en helt naturlig udvikling, at vi overtager den," siger Simon Kaas.

Han betegner samtidig den igangværende proces som et generationsskifte.

Simon Kaas vil ikke oplyse, hvor stor en del af butikken de har overtaget fra Gunnar Borgs selskab, Imagegroup Holding aps.

"Vi har købt en andel nu. Næste gang køber vi resten," siger Simon Kaas, der dog ikke vil ud med, hvornår næste gang er.

DS-Display er en nichedistributør med fokus på AV. Projektorsalget har oprindeligt fyldt meget. I dag fylder salg af videokonference-løsninger også en betydelig del af selskabets portefølje.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder
Blot tre måneder efter købet af danske Optimate over det belgiske Dynamics-selskab 9altitudes nu også Bredana Solutions.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.