Artikel top billede

Dustin sluger succesfuld norsk forhandler

Købet sender Dustin op blandt de største på det norske marked.

I sommer købte Dustin de to svenske forhandlere Best Office og IT Hantverkarna. Nu har Dustin overtaget den norske forhandler Norsk Data Senter (NDS).

Norsk Data Center har 161 ansatte og omsatte sidste år i lige i underkanten af 550 millioner kroner.

Dustin skønner at selskabet samlede omsætning i Norge når op 814 millioner kroner, som følge af opkøbet, hvilket gør Dustin til en af de betydende spillere på det norske marked.

"Købet af NDS er en del af vores strategi om at styrke Dustins nordiske tilstedeværelse. Ved at integrere NDS i koncernen bliver vi sammen en af Norges største leverandører af it-produkter og it-tjenester," slår Dustins koncernchef Georgi Ganev fast.

Norsk Data Senter har hovedkontor i Moss og driver derudover forretning fra andre norske byer. Selskabet tjente sidste år lidt mere end 30 millioner kroner før skat.

Ifølge Georgi Ganev styrker opkøbet Dustin i service-segmentet, som er en vigtig del af den svenske forhandlers strategi.

Opkøbet er afhængig af, at det biver godkendt af de norske konkurrencemyndigheder.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere