Artikel top billede

Comm2ig-udbrydere starter ny forhandler

Trådløse løsninger og sikkerhed er kernen i ny forhandler, som retter sig mod SMB- og enterprise kunder.

Efter mere end ti år som kolleger hos den nordsjællandske infrastrukturforhandler 2ig - nu Comm2ig - har salgschef Lars Nordahl og account manager Philip Starberg pr. 1. oktober rykket teltpælene op og er startet for sig selv i firmaet Aimit.

Pengene til opstarten af Aimit kommer fra Carsten Alnøe, som de sidste 10 til 12 år har været selvstændig it-konsulent med speciale i trådløse teknologier.

Ambitionen er, at både Nordahl og Starberg på et tidspunkt kan indtræde som partnere i den nystartede forhandler, som ifølge Lars Nordahl vil fokusere på, hvordan løsninger indenfor trådløs teknologi, mobility og sikkerhed spiller sammen med kundernes eksisterende it-infrastruktur.

"Vi vil gerne slå på tromme for, hvordan kunderne finder ud at bruge "wireles" og "bring your own device", og hvordan man kan sove roligt om natten, når man lader sine brugere arbejde med det koncept. Det er der, der ligger nogle forretningsmuligheder. Men det viser sig jo ofte, at vi kommer hele vejen rundt om kundens infrastruktur, når vi arbejder med de her løsninger," fortæller Lars Nordahl.

Aimit er i første omgang startet med de tre stiftere, men ambitionen er, at udvide staben efterhånden, som ordrebogen fyldes op. Kunderne skal findes indenfor SMB og entreprise-segementet.

"Vi forventer, at blive en ti stykker i løbet af 2013, og vi har allerede nu opgaver, som indikerer,at vi skal ud og ansætte folk," siger Lars Nordahl.

Han lægger ikke skjul på, at afskeden med Comm2ig hænger sammen med den retning som blev udstukket efter 2igs fusion med Comm/2 i foråret. De to er heller ikke de første som har valgt at søge nye græsgange. Allerede i september valgte salgsdirektør Torben Graversen også at sige farvel og tak for denne gang.

"Vi var ikke helt enige i den strategi, man lagde hos 2ig og fusionen med Comm/2 gjorde det ikke meget bedre. Det er lidt ærgerligt, når vi har været med til at starte 2ig op," siger Lars Nordahl.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere