Artikel top billede

Comm2ig-udbrydere starter ny forhandler

Trådløse løsninger og sikkerhed er kernen i ny forhandler, som retter sig mod SMB- og enterprise kunder.

Efter mere end ti år som kolleger hos den nordsjællandske infrastrukturforhandler 2ig - nu Comm2ig - har salgschef Lars Nordahl og account manager Philip Starberg pr. 1. oktober rykket teltpælene op og er startet for sig selv i firmaet Aimit.

Pengene til opstarten af Aimit kommer fra Carsten Alnøe, som de sidste 10 til 12 år har været selvstændig it-konsulent med speciale i trådløse teknologier.

Ambitionen er, at både Nordahl og Starberg på et tidspunkt kan indtræde som partnere i den nystartede forhandler, som ifølge Lars Nordahl vil fokusere på, hvordan løsninger indenfor trådløs teknologi, mobility og sikkerhed spiller sammen med kundernes eksisterende it-infrastruktur.

"Vi vil gerne slå på tromme for, hvordan kunderne finder ud at bruge "wireles" og "bring your own device", og hvordan man kan sove roligt om natten, når man lader sine brugere arbejde med det koncept. Det er der, der ligger nogle forretningsmuligheder. Men det viser sig jo ofte, at vi kommer hele vejen rundt om kundens infrastruktur, når vi arbejder med de her løsninger," fortæller Lars Nordahl.

Aimit er i første omgang startet med de tre stiftere, men ambitionen er, at udvide staben efterhånden, som ordrebogen fyldes op. Kunderne skal findes indenfor SMB og entreprise-segementet.

"Vi forventer, at blive en ti stykker i løbet af 2013, og vi har allerede nu opgaver, som indikerer,at vi skal ud og ansætte folk," siger Lars Nordahl.

Han lægger ikke skjul på, at afskeden med Comm2ig hænger sammen med den retning som blev udstukket efter 2igs fusion med Comm/2 i foråret. De to er heller ikke de første som har valgt at søge nye græsgange. Allerede i september valgte salgsdirektør Torben Graversen også at sige farvel og tak for denne gang.

"Vi var ikke helt enige i den strategi, man lagde hos 2ig og fusionen med Comm/2 gjorde det ikke meget bedre. Det er lidt ærgerligt, når vi har været med til at starte 2ig op," siger Lars Nordahl.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere