Artikel top billede

Løsningshus scorer kassen på sikkerhedsrådgivning

For ottende år i træk kommer sikkerhedsfirma ud med sorte tal på bundlinjen. Væksten fortsætter, lyder det fra firmaets direktør.

Der er penge i sikkerhedsrådgivning. Løsningshuset Digicure fra Lyngby er kommet ud af regnskabsåret 2011/12 med et rekordstort overskud på 1.974.283 kroner før skat. 

Det er en forbedring af årsresultatet på hele 54 procent. Også bruttofortjenesten er steget betragteligt fra 6.539.291 kroner i 2010/11 til 8.030.812 kroner i 2011/12.

"I en tid, hvor mange har det svært, har vi været i stand til at drive en effektiv forretning, hvor vi selvfølgelig har har meget stor fokus på omkostningerne," lyder forklaringen på det gode resultat fra Jesper Helbrandt, administrerende direktør i Digicure.

Løsningshuset i Lyngby har primært tjent sine penge på rådgivning, analyser og uddannelse inden for it-sikkerhed, blandt andet inden for CISSP, som ifølge Digicure selv er en af de mest anerkendte certificeringer inden for it-sikkerhed.

"Virksomheder udsættes jo hele tiden for nye sikkerhedstrusler, og velfungerende websites bliver stadigt vigtigere for virksomhederne," siger Jesper Helbrandt.

Han forventer, at væksten fortsætter i indeværende regnskabsår.

"Vores omsætning er steget med over 25 procent, og det ser ud til, at den fortsætter med at stige. Vi har nogle solide og stabile kunder, som vi har haft i en årrække," siger Jesper Helbrandt om kundelisten, der blandt andet omfatter Dagbladet Børsen, DIBS, og Movia.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere