Artikel top billede

Bagsværd-forhandler udvider: Vil kapre economics-kunder med NAV

Ekspert på C5, men vil bruge ny version af NAV til at kapre kunder fra Visma og economics.

C5-forhandleren Softhuset udvider nu sit sortiment med Microsofts nyeste 2013-version af Dynamics NAV. Det skal skaffe nye kunder i butikken.

Ifølge direktør Carsten Lundqvist er det det muligheden for at sælge tre-bruger-licenser til Dynamics NAV, der gør det forretningsmæssigt interessant at man nu gør produktkataloget bredere.

Han frygter ikke, at Det nye produkt vil fjerne fokus fra C5, hverken når det gælder hans egen forretning eller på markedet i det hele taget. Han forventer tværtimod, at det samlet set vil få flere kunder over på Microsoft-platformen.

"C5 er så veletableret et marked, at det ikke vil ske. Men det afgørende er ikke, hvilket produkt vi sælger, men at vi har en kompetence til at handle med små og mellemstore virksomheder. Så for os er det ligegyldigt om vi sælger NAV eller C5. Til gengæld tror jeg, NAV 2013 virke som en killer over for de kunder, som er ved at vokse ud af deres løsninger fra Visma og economics," siger Carsten Lundqvist.

Til at løfte det nye forretningsområder har Softhuset ansat den erfarne NAV-konsulent Arne Munch Christensen, der har en fortid hos Norriq.

Samtidig kan Carsten Lundqvist glæde sig over, at der er så godt gang i forretningen, at han fra nytår siger goddag til endnu en sælger, så den samlede bemanding dermed kommer op på seks medarbejdere.

Nytår er samtidig skæringsdag for Softhusets regnskabsår, hvor Carsten Lundqvist forventer en forbedring af 2012-resultatet på omkring 50 procent i forhold til i fjor , hvor man endte med et overskud før skat på 385.000 kroner.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere