Artikel top billede

Bagsværd-forhandler udvider: Vil kapre economics-kunder med NAV

Ekspert på C5, men vil bruge ny version af NAV til at kapre kunder fra Visma og economics.

C5-forhandleren Softhuset udvider nu sit sortiment med Microsofts nyeste 2013-version af Dynamics NAV. Det skal skaffe nye kunder i butikken.

Ifølge direktør Carsten Lundqvist er det det muligheden for at sælge tre-bruger-licenser til Dynamics NAV, der gør det forretningsmæssigt interessant at man nu gør produktkataloget bredere.

Han frygter ikke, at Det nye produkt vil fjerne fokus fra C5, hverken når det gælder hans egen forretning eller på markedet i det hele taget. Han forventer tværtimod, at det samlet set vil få flere kunder over på Microsoft-platformen.

"C5 er så veletableret et marked, at det ikke vil ske. Men det afgørende er ikke, hvilket produkt vi sælger, men at vi har en kompetence til at handle med små og mellemstore virksomheder. Så for os er det ligegyldigt om vi sælger NAV eller C5. Til gengæld tror jeg, NAV 2013 virke som en killer over for de kunder, som er ved at vokse ud af deres løsninger fra Visma og economics," siger Carsten Lundqvist.

Til at løfte det nye forretningsområder har Softhuset ansat den erfarne NAV-konsulent Arne Munch Christensen, der har en fortid hos Norriq.

Samtidig kan Carsten Lundqvist glæde sig over, at der er så godt gang i forretningen, at han fra nytår siger goddag til endnu en sælger, så den samlede bemanding dermed kommer op på seks medarbejdere.

Nytår er samtidig skæringsdag for Softhusets regnskabsår, hvor Carsten Lundqvist forventer en forbedring af 2012-resultatet på omkring 50 procent i forhold til i fjor , hvor man endte med et overskud før skat på 385.000 kroner.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere