Artikel top billede

Konsulenthus vil teste 100 i job-kapløb

100 unge akademikere skal kæmpe om 20 stillinger som it-konsulent-trainees.

Hos Ciber Danmark mangler de konsulenter. Primært at den rigtig tunge slags. Derfor har selskabet nu besluttet at gå nye veje, for at få nye konsulenter.

Selskabet vil ansætte 20 unge akademikere, som trainees i seks måneder, for dermed selv at kunne oplære nye konsulter.

"Vi vil gerne hente nogle unge konsulenter ind for at kunne sikre vores vækst fremover. De typer systemkonsulenter vi har brug for, er der ikke så mange af," siger managed services-direktør John Jensen fra Ciber Danmark

For at få fat i de 20 trainess arrangerer Ciber Danmark en såkaldt Ciber Academy Dag på Børsen i København 3. december. Her håber Ciber at få 100 unge akademikere til at møde op og deltage i en række opgaver og test, hvorefter Ciber på tænke at ansætte 20 af dem i et trainee-forløb på seks måneder.

"Vi vil gerne have fat i nogle unge mennesker, som vi kan være med til at præge," siger direktør John Jensen.

Han indrømmer, at det heller ikke vil skade at få ung og frisk blod ind i den tunge konsulent-forretning.

"Vi hører bestemt ikke til i den lave ende, hvad gennemsnitsalder angår, så det er også en lille foryngelseskur. Det gør vi for at styrke vores forretning. Vi mener, at unge mennesker kan bidrage med en anden viden og en anden tilgang til markedet," siger John Jensen.

Han fortæller, at de 20 mennesker, der kommer igennem nåleøjet 3. december bagefter skal igennem et opstartsforløb, hvor man vurderer, hvor de passer i organisationen. Derefter vil de gennemgå et seks måneders forløb med specialisering i for eksempel SAP. Når de seks måneder er forbi, er det meningen at de 20 unge akademikere skal slippes løs som rigtige konsulenter.

"Enhver virksomhed, der har været så længe på markedet som os, har behov for nye impulser. Det er derfor vi gør det på denne måde," siger John Jensen.

Ciber Danmark har ifølge John Jensen 120 fastansatte konsulenter på det danske marked. På verdensplan har virksomheden 7000 konsulenter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.