Artikel top billede

Sådan giver du de irriterende Facebook-apps sparket

Er du træt af konstant at se den samme app og de samme spilunderretninger igen og igen og igen? Her kan du se, hvordan du slipper af med dem for altid.

Du har sikkert siddet og og forbandet de irriterende anmodninger og meddelelser fra blandt andet spil, som du får fra dine Facebook-venner.

Det behøver du ikke gøre ret meget længere, for det er nemt at sætte en effektiv stopper for dem. 

Der er to måder at slå de generende beskeder ihjel på. Så er det slut med at være frustreret, når meddelelses-globussen lyser rødt.

Stop dem med det samme

Den første metode er den nemmeste, men her begrænser du dig til at blokere meddelelser fra en enkelt app.

Så snart du ser en af de irriterende meddelelser, kan du blokere fremtidige meddelelser fra app'en.

Når du får en ny notifikation, klikker du på globussen i den blå menu-bar. Herefter klikker du på krydset i øverste højre hjørne af meddelelsen, du vil blokere.

Herefter får du mulighed for at blokere fremtidige meddelelser fra den pågældende app, og du kan også herefter vælge at indberette den for spam.


På næste side får du to tricks til at blokere de apps, du du ikke fik blokeret beskederne fra i første omgang.

Slå dem ihjel én gang for alle

I din meddelelsesoversigt kan du se, hvem der har sendt dig anmodninger og kommenteret din seneste aktiviteter på Facebook. 

Også her kan du blokere de uønskede apps. 

Find din meddelelsesoversigt

Du kan få adgang til din meddelelsesoversigt ved at klikke på globussen, hvor dine seneste Facebook-notifikationer bliver vist. 

Klik herefter på "Se alle" for at få en oversigt frem. Typisk går oversigten et par dage tilbage.

Herfra kan du så blokere de apps, der volder dig de mange frustrationer. Det gør du igen ved at klikke på krydset ud for den enkelte notifikation og vælge "deaktiver".

Problemet med denne metode er, at du kun får bugt med de nyeste anmodninger og beskeder.

Slip af med de uønskede beskeder

Vil du lave en reel masseudrydning af uønskede beskeder, skal du klikke på App-center i venstre side i dit nyhedsfeed. I App-center er det muligt at se alle dine anmodninger.


Her kan du vælge at blokere hver enkelt app, der irriterer dig. Du klikker blot på krydset for at skjule anmodningen. Herefter bliver du spurgt, om du vil blokere app'en.

Bekræfter du dit valg, bliver du fri for at blive forstyrret af meddelelser fra den pågældende app i fremtiden.

Læs også:

Tre tip: Få optimal sikkerhed på din Facebook-konto
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere