Artikel top billede

Dansk distributør: Cloud-løsninger skal sælges gennem kanalen

Distributøren leverer løsninger, som forhandlerne kan sælge og tjene penge på gennem eget navn.

"Jeg synes det er den rigtige model, at vi sælger vores cloud-løsninger som white-label-produkter, så forhandleren kan sælge dem under sit eget navn."

Det siger direktør Lars Zinglersen fra SEC Datacom om distributørens nye cloud-løsninger.

Gennem hele efteråret har Allerød-distributøren kørt med test-setup før den store udrulning, der kommer til at ske her i december eller 1. januar.

SEC Datacom vil i første omgang sælge cloud-services som backup-as-a-service og security-as-a-service baseret på EMC og Checkpoint, som er agenturer SEC Datacom har i stald.

Direktør Lars Zinglersen mener det er vigtigt, at han som distributør kommer på banen med et produkt, som er kanaldrevet, for at bakke op om forhandlerne.

"Det er helt fundamentalt, som tingene er ved at ændre sig lige nu.  Hvis cloud går hen og bliver en stor ting - og måske kommer til at udgøre mellem 35 og 40 procent af omsætningen - og vi samtidig vil bevare en sund og indtjenende kanal, skal vi sikre os, at vi kan tilbyde services," siger han.

Han mener, at forhandlere ellers kan blive tromlet over af cloud-udbydere, der går direkte til kunderne udenom forhandlerne.

"Det er risikoen, hvis ikke forhandlerne kan tilbyde de services selv," siger han.

Netop derfor har SEC Datacom også udviklet en kanal-cloud-løsning, der sælges som white label. Det vil sige, at forhandleren kan sælge den som deres egen løsning med deres egen front-end, selv om det er SEC Datacom, der drifter løsningen.

"Vi føler, det er vigtigt, for at kunne støtte kanalen. Jeg synes det er en fælles opgave, at cloud-services kommer til at blive tilbudt gennem kanalen af rene kanal-partnere," siger Lars Zinglersen.

Her mener Lars Zinglersen slev, at SEC Datacom klart er en ren kanalpartner. Netop fordi de cloudservices, som SEC Datacom vil tilbyde, kun vil blive solgt gennem kanalen.

Også selv om nogle forhandlere, der har egne produkter måske vil føle, at det er i konkurrence med dem.

"Vi sælger jo også hardware til deres konkurrenter. Det vigtige er, at jeg er en ren kanalpartner, der sælger gennem forhandlere. Jeg kommer ikke til at sælge mine services direkte." lyder det fra Lars Zinglersen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere