Artikel top billede

Fujitsu snupper chef hos HP - igen

Endnu en tidligere HP-ansat vil nu bruge sine kræfter på at sætte fut i salget hos Fujitsu.

Efter kun en lille måned i jobbet har Fujitsus salgsdirektør Anton Therkildsen headhuntet sin tidligere kollega i HP til jobbet som chef for Fujitsus hardwaresalg i forhandlerkanal

Den nye mand er 38-årige Christian Jul Jensen, som startede i sit nye job her ved månedsskiftet. Han kommer fra et job som channel manager i HP's printforretning. Han har også tidligere arbejdet for VMdata og Atea.

Christian Jul Jensen afløser Kristian Reseke, som i oktober forlod Fujitsu efter kun godt et år i jobbet som kanalchef.

"Christians mission bliver at vokse vores produktforretning gennem kanalen, ved at sørge for at vores forhandlere er godt uddannet og har motivationen til at sælge vores varer. Så det er synlighed og godt købmandsskab, der kommer i fokus i hans nye job hos os," siger Anton Therkildsen.

Anton Therkildsen understreger, at Fujitsu fastholder sin offensive strategi med et mål om, at man indenfor det næste halvandet år skal nå "tocifrede" markedsandele på alle produktområder.

"Der er vi ikke i dag, og det er i høj grad kanalen, der skal drive den udvikling. Så udover ansættelsen af Christian, har vi også flyttet flere folk ind i vores kanalteam," lyder det fra Anton Therkildsen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere